Hastalandığım zamanlarda sevgilimin hali

Ben yanlış anlattım sanırım ben nazlı biri değilimdir ya zaten nazlı olsam asla bu iş yürümezdi eminim. Ayda bir regl oluyorum zaten oda ben anlayışlıyım felan diyo ama olmuyo. Regl döneminde bi gün kötü oluyorum sadece. Bi hafta sonrada hastalandım. Üstüste geldi ama sanki bi iş çeviriyomuşm gibi anlatıyo,kendi benden daha beter oldu normal zamanlarımızda der zaten vik vik kızları sevmem hiç biraz sert güçlü olmalı, sen öylesin şükr felan der
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu madem sen istediği gibi dirayetli bi kızsın böyle günlerdede anlayış göstersin ben olsam o hastalandığnda çakardım lafı

Ben regl döneminde değilken bile bir şeye kızmışsam "senin regl dönemin mi yaklaştı?" diye sorar hemen.
Acaba ne yaptım, neye sinirlendi diye düşünmez :KK53: Veya bir konu hakkında kızmışsam ona ve kızgınlığımı dile getiriyorsam "senin regl dönemin yaklaştı herhalde, sakinleş öyle konuşalım" der iyice sinirlenirim. Yahu regl dönemiyle ne alakası var be adam?!! Ortada bir sorun var ki sinirlenmişim demi ama :KK62:
Benimde epey sancılı geçer hatta bazen 5 6 gün öncesinden sancılar başlar ama pek dile getirmem. Napıyosun dediğinde "napayım sancılarla dans ediyorum :KK53:" derim.

Siz çok sık dile getiriyorsunuz sanırım. İlgi beklediğinizden olabilir. Tabi bu da doğal olarak sıkıyordur. Yani sevgilim bana sürekli oram ağrıyo buram ağrıyo dese bi süre sonra umursamazdım.
Ya hayır olay bu degil agrım olunca ilgisiz olcak bende sinirlenicem kavga edicez diye direk ilac alırım gerginligim gecmiyo ayda iki üc gün yani ona da katlanabilir bence. Normal zamanlarda diyo nazlı degilsin sertsin seviyorum bunu felan diye ama illa sertim diye hic bi yerim agrimayacakmj benim veya moralim bozulmaycakmı

BENCE KENDİNE ÇÖZÜMLER ARA ADET DÖNÜMİN YAKLAŞIRKEN PAPATYA MELİSA GİBİ SAKİNLEŞTİRİCİ BİTKİLERİ DENE SICAK SU TORBASI İŞE YARAYABİLİR YADA REGL DÖNEMİ İLK 2 GÜN SANCILI OLUR EN FAZLA 3 GÜN DİYİM.. O ÜÇ GÜN GÖRÜŞMEYİN ÖLMEZSİNİZ BENCE
Okullarımız aynı sınıfta aynı ağrı çekmiyim diye ilaç atarım da şu gerginligime çare bulamadım oda ayda iki üç gün sabretse

Siz çok fazla hastalıktan şikayet ediyorsunuz sanırım. Ağır bi durum olsa zaten böyle tepki vermez erkek arkadaşınız da. Hepimizin ağrısı oluyor hepimizin sıkıntıları oluyor regl döneminde. Ben sizin anlatış şeklinizden çok abarttıgınızı düşündüm. Çok ağrınız varsa atın bi ağrı kesici bitsin gitsin. Bu kadar olaya ne gerek var anlayamadım. Sevgiliniz haklı demiyorum ama siz çok abartmış gibisiniz doğuma gitmiyorsunuz sonuçta. Bu durumla ilgili söylenebilecek tek söz şu, Fazla naz aşık usandırır
Ağır bi durum yok evet şükür ama ayda iki gün gerginleşiyorum. Normal zamanlarda ders sertliğini seviyorum mız mız değilsin diye ama beyfendi iki gün hasta olunca da halden anlamıyor.. Ya bi iş çevirir oluyorum ya da abartıyo olurum. Nazlı şımarık olsam anlicam ama hiç bi şekilde hastalığımda ilgi göstermeyip aksine gül surat yapma inanmıyorum diyip bide kendinin tribe girmesi deli ediyo beni

İşte bi gün okula gitmeyeyim dedim sırf gerilmeyelm diye o zamanda ne iş çeviriyosun oldu ayy ay
O lafi soyleyen insan sana guvenmiyordur cnm.
ayda sadece bir gun yani ilk gunu zor gecer benimde.o sanciyi bilirim.
sende "bugun okula gelmedim cunku ozel gunumdeyim.halim yok "dersin
inanan inanir inanmayana kapiyi goster.

benim regl dönemim sıkıntılı olur olmadan önceki bi iki gün psikolojik olarak, olduğum ilk günde karın ağrısı olarak.. Sevgilim de malum biliyo bunları ama benim regl döneminde bi alttan alma bi sakin olayım demiyo yok zaten sinirli birisi bide o zamanlar benim suratım asık olduğunda delirtiyo beni.
Bıktım suratını asma yeter başka bişey mi var suç mu işledin vs vs diyo bazen sinir krizine giriyo şu ben hasta olunca yansıtıyomuyum vs diyo git çekme o zaman zorla tutmuyorum diyorum bu sefer de sabır çekiyo ya napayım bilemedim

geçen günde midem bulanıyo başım ağrıyo bişeyler oldu bana yani belli dışarıdan da. Arkadaşlar anlıyo bişey olduğunu bu anlamıyo yine tepkisinden korktuğumdan dedim ellerim ayaklarım üşüdü felan midem de bulanıyo dedim. Zaten anlatmaktan çekiniyorum regl zamanında yaptıklarından dolayı, aman birisine bişey olmuş gibi anlatıyosun dedi bişey demedim sonra işte niye gülmüyosun bıktım bıktım diyo sus çık hadi git diyorum kabul etmiyo. Üşüdüğüm halde çıktık yürüdük zorla, neymiş nolursa olsun sevgiliyle olmak iyiymiş yürümek iyi olurmuş suratımı düzeltmeliymişim düzgün anlatsam anlayacakmış böyle böyle de bana açıklama yap diyo, bende hastayım napim daha neyini anlatim dedim. Git iyi gelmiyosun hastalandığım da illa açıklama yapmak zorundamıyım zaten geriliyorum senin yanında dedim açıkla bana bişey demem Üşüdüğüne inanmıyorum hiç üşümeyen birisin dedi. İyi rol yapıyorum dedim. Yine bişey karıştırdığım için suratm asıkmış

Sonra bunda tripler başladı yok başı ağrıyo yok sinirleri bozuluyo bilmem ney kolumu sıkacak ama kendini tutuyo sabır diyo daha surat asmışım diye ben suçlu oldum. Söv ama surat asma diyo. Ya napim anlamıyorum ki nasıl değersiz hissettim anlatamam şımarıklık mı bu cidden ben yanlış mı yaptım ya
Bisey sorucam bu ayıları hangi ormandan buluyosunuz siz. bırakın doğal ortamlarında yasasinlar. Yazık değil mi

Back
X