Hastalığı nişanlıdan gizlemek

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
Bugün duyduklarım karşısında şok oldum.

Bir tanıdığımın erkek kardeşi yabancı bir firmada çalışıyor. Eğitim için yurt dışına çıkmış yaklaşık bir yıl önce. HIV virüsü kapmış bir kadından.

Adam şimdi evlenmeyi düşünüyormuş. Saf bi kız bulmuş kendine 20 yaşında. Durumu anlatmamış bile nişanlandıktan sonra düğüne yakın söyleyecekmiş mecbur bırakacak kızı bir yerde.

Nasıl insanlar var ya o adamın kendini bilmezliği yüzünden gencecik kızın hayatı nasıl etkilenecek.

İşin garibi doktoru da söyleme diyormuş. Henüz AIDS değil belki ama HIV pozitif sonuçta, sürekli tedbirli davranmak zorunda kalacaklar. Baştan söylemek gerekmez mi böyle şeyleri?

Bir şey de yapamıyorum kötü hissettim kendimi. :KK43:

Söyle.
Sen söylemelisin mutlaka.
20 yaşındaki kız AIDS olup 30 yaşında ölürse bunun vebali senin de boynuna düşer. Kondom yırtılır, %100 korumaz derken o kıza mutlaka HIV bulaşır.
Ailesine telefon aç söyle.
Kızı tanımıyorum ben. Olayı bana anlattılar adamla bile çok samimiyetim yok ablasıyla aramız iyi. O da karşı bu işe ama dinletemiyor kardeşine.

Kızı tanımıyorum ben. Olayı bana anlattılar adamla bile çok samimiyetim yok ablasıyla aramız iyi. O da karşı bu işe ama dinletemiyor kardeşine.

Hafiyelik yapip abladan ogrensen? Ya da adamin sosyal medyadan kurcalayip bulsan?
Olmazsa ablayi bir gun kardesiyle eymege davet et, adamin nisanlisini da cagir.

pis bi adamın uçkur davasına gencecik kızın heder olmasına izin veremem.bizde biliyoruz artık ve zan altındayız. bu kız birimizin kız kardeşi ablası da olabilir. kendinin ifşa olacagından korkuyorsan bizlere ver numarayı biz açıklarız. yazık günah gencecik taze o kız.

20 yasinda insan gercekten bazi seylerin farkinda olamiyor. Adamda bundan yararlaniyor i$te .. Evlilige az kala soyleyecek kizda olsun diycek aklinca.. Nasil bir vicdan bu kizi ate$e atiyor ailesini atese atiyor .. Cocugun ailesi bilmiyor mu nasil kizi uyarmazlar ? Siz ulasa bilirseniz mutlaka anlatin ? Elinizden geleni yapin kizin hayati sonmesin..

Çocuğuna bulaşır Allah korusun. Mutlaka söyle. Söyleyemiyorsan bile gizli bir mail Veya sms at. Şüphelenip araştırsın.

Keske ulasabilsen kıza ya cok yazik uzuldum. senin durumunda olmakta zor ne yapilirki bu durumda.

Ablasi soylesin o zaman yazik diyilmi 20 yasinda gencecik bi insanin hayatiyla nasil oynarlar yada tanimiyorsanda bbi sekilde ulas ablasi sana anlattigina gore baya yakinsinizdir ulasabilrsin bence ben olsam tepkisiz kalmam kkalamam

Kıza ulaşmaktan kolay ne var.arkadaşınızın yengesiyse telefonu vardır illa kayıtlıdır.yengeyi merak ettim fa.ceden göstersene de öyle de olabilir.ben şimdiye yedi sülalesini bulmuştum:KK59:

Bugün duyduklarım karşısında şok oldum.

Bir tanıdığımın erkek kardeşi yabancı bir firmada çalışıyor. Eğitim için yurt dışına çıkmış yaklaşık bir yıl önce. HIV virüsü kapmış bir kadından.

Adam şimdi evlenmeyi düşünüyormuş. Saf bi kız bulmuş kendine 20 yaşında. Durumu anlatmamış bile nişanlandıktan sonra düğüne yakın söyleyecekmiş mecbur bırakacak kızı bir yerde.

Nasıl insanlar var ya o adamın kendini bilmezliği yüzünden gencecik kızın hayatı nasıl etkilenecek.

İşin garibi doktoru da söyleme diyormuş. Henüz AIDS değil belki ama HIV pozitif sonuçta, sürekli tedbirli davranmak zorunda kalacaklar. Baştan söylemek gerekmez mi böyle şeyleri?

Bir şey de yapamıyorum kötü hissettim kendimi. :KK43:
kızın hayatı kararcak ama ya

Ne bencil insanlar var Önce tedavisini olsa ,daha sonra evlense olmaz sanki.Yemedi tabii gözü bir daha tanımadığı bir kadınla ilişkiye girmeye.Kendi zevki için kızın başını yakacak.Ben olsam yüz yüze söylemesemde ailesini haberdar ederim.

Ablasi nasil sessiz kalabilir o duruma? Hatta butun ailesi? Nasil bir zihniyet, nasil bir vicdan bu? Siz kizmadiniz mi arkadasiniza ben simdiye ortaligi ayaga kaldirmistim

Bu arada HIV kapmissa homoseksuelligi gizlemek icin yapilan paravan evlilik bile olabilir. Yakmayin 20 yasindaki bir genc kizi, siz durumu bildiginiz icin artik yasanacaklardan mesulsunuz.

Back
X