hastalik hastasi kaynanam

azra53

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
1.908
566
373
İzmir
Arkadaşlar merhaba herkese uzun zamandır bu konuyu açmayı düşünüyordum bu güne kismetmis bi hayli beynim ve vücudum yorulmuş durum da fikirlerinize ihtiyaç im var kaynanam normalde bizimle kalmaz kayseri de köyde evi var fakat kayinbabam vefat ettikten sonra kışın yanlız kalamıyor köyde ve çocuklarında geziyor bende iki üç aya yakın kalıyor gorumcemlere de gidiyor fakat en çok bizde kalıyor kalsın bi sözüm yok sorun da etmiyor um zaten iki çocuğum var biri 4 biri 8 aylık neyse konu kaynanam hastalık hastası sürekli hastayım tansiyon um çıktı diyor götürüyum doktor normal diyor ertesi gün ayağım ağrıyor romatizma m azdı diyor yine doktora taşınıyoruz ve benden başka kimse evde değil herkes calisiyor kimseden uğraşmak istemiyor zaten ve sonuç yine önemli birşeyi yok anneler çok iyi bilir ki cocuklar la hastane ortamı çok zor havalar soğudu kızım hasta oluyor yollarda sıra beklerken agliyor kalabalık ortamda eşime söyledim defalarca kaynanama yansitmadan kalbini kırmakta istemedim okuma yazması yok kendisi gidemiyor çünkü ve kavga ettik benimde psikolojim bozuldu her gün hastene hastane dedim mecbursun dedi iyice sinirlendim tavır yapıyor şimdi ne yapmalı kızlar gerçekten çok bunaldim

Erkekler neden annelerine kendileri bakmıyorlar da eşlerine baktırıyorlar cidden anlamıyorum.
Tamam eşi de kızı sayılır ama sen oğlusun en başta arada bir de olsa anneni hastaneye götürmek,ilgilenmek bu kadar zor olmasa gerek.Yine de erkeklerin bu konularda bu kadar rahat olması daha çok annelerin suçu bence.

Evet gorumcemlerde sürekli hastayım diyor eşim izin alamıyor bir gün alsa göturse üçüncü gün kaynanam in bi yerinden başka birşey çıkıyor muhakkak göğsünde kist varmış zararsız simdi de kafayi takmış ona

Erkekler neden annelerine kendileri bakmıyorlar da eşlerine baktırıyorlar cidden anlamıyorum.
Tamam eşi de kızı sayılır ama sen oğlusun en başta arada bir de olsa anneni hastaneye götürmek,ilgilenmek bu kadar zor olmasa gerek.Yine de erkeklerin bu konularda bu kadar rahat olması daha çok annelerin suçu bence.
Evet canım çok çok haklısın bu konuda

Keşke tek sizin üstünüxr yıkmasalardı calışsalarda her gidişinde biri izin alabılır sonucta.

Eşiniz neden götürmüyor

Evet alabilir ler iki gorumceminde kendi dükkanları ödün vermiyor lar kesinlikle bir saatte kapali olsun ne var yani demi gorumcemle de tartıştık bi kere ama sonuç kimsenin işine gelmiyor yarın da disi ağrıyo muş birde dişçiye goturucem cildiricam gerçekten eşim hiç beni anlamiyor

Eşiniz çocukları düşünse bari. Dışarı buz gibi, hastane de cabası, annesi de baş tacı.
Tamam olsun da çocuklara yazık.
Ben olsam kesinlikle götürmem, bu soğukta çocuğumu perişan edemem kimse kusura bakmasın.
Açılacaksa da açılsın eşinizle aranız. Çocuğunu düşünmeyen babanın annesini ben hiç düşünmem.
Hayır ciddi bi durum olur amenna, böylesi gereksiz cidden.

Bu mecbursun lafı ne kadar sinir bozucu bir laf . Tuylerim diken diken oluyor duyunca. Hayır mecbur değilsiniz bir seyler yaparsanız Allah rızası ve kalpten bağlılık olduğu için yaparsınız. Siz kimsenin kölesi değilsiniz çok üzülüyorum boyle seylere. Yıllarca annem de yaşadı bunları sömürdüler mecbursun diye diye. :KK43:

Bu mecbursun lafı ne kadar sinir bozucu bir laf . Tuylerim diken diken oluyor duyunca. Hayır mecbur değilsiniz bir seyler yaparsanız Allah rızası ve kalpten bağlılık olduğu için yaparsınız. Siz kimsenin kölesi değilsiniz çok üzülüyorum boyle seylere. Yıllarca annem de yaşadı bunları sömürdüler mecbursun diye diye. :KK43:
Bende üzülüyoru m kendime çocuklari ma ama resti ceksem huzur kalmıyor kavga çıkıyor kaynanam bana acimiyorda çocuklarıma hiç acimiyor çektiğimi görseniz rezalet kızım bebek arabasında da duran bir cocuk değil sürekli kucağım da bir yandan oğlum koşturup duruyor söz dinlemiyor hava soğuk hasteneler kalabalık eve geliyorum bütün iş yine bana bakıyor cildiricam az kaldı buraya yazmak rahatlattı

Asla arayıp sormaz bile malesef annem çok üzülüyor ben ne yaptım diyor hastanede yattı rahatsız landi yine aramadı eşim
Yillar boyu sise emek vermis besleyip buyutmus annenize karsi bunlari yaparken siz neden onun annesini hastane hastane dolastiriyirsunuz ? Annesini goturmeyin kizarsa kizsin. Sizin hic mi degeriniz yok. Bisey deese de sen benim annemi hic arayip sormuyirsun bile deyin

Yillar boyu sise emek vermis besleyip buyutmus annenize karsi bunlari yaparken siz neden onun annesini hastane hastane dolastiriyirsunuz ? Annesini goturmeyin kizarsa kizsin. Sizin hic mi degeriniz yok. Bisey deese de sen benim annemi hic arayip sormuyirsun bile deyin
Bunu defalarca yüzüne vurdum oda farkında konuşmalar hep tartışmaya dönüşü yor

ohho her gün bir yeri ağrıyorsa işiniz iş o br yerim ağrıyor dediği zaman başınıza eşarbı sarın oyy anam miğrenim de miğrenim diye dolan ortalıkta bakalm doktor diyecekmi br dha

Evet alabilir ler iki gorumceminde kendi dükkanları ödün vermiyor lar kesinlikle bir saatte kapali olsun ne var yani demi gorumcemle de tartıştık bi kere ama sonuç kimsenin işine gelmiyor yarın da disi ağrıyo muş birde dişçiye goturucem cildiricam gerçekten eşim hiç beni anlamiyor

Ara yarin gorumceni annenin disi agriyor benim bebekte dis cikariyor cok huzursuz sen gotur anneni bende bebekle ilgileneyim de.. Ama sert de evirip cevirme !!!
Kaynana da saka ile karisik şu ornegi ver ;
Ust mahallede bulgarlar tasinmis goruyorum ananeler babaneler torunlarına bakiyorlar nasil sagliklilar nasil bakimlilar masallah .. (Bu benim ciddi görüşüm gercekten hep ozenirim cok iyi duruyorlar ve kiyaslarim da kaynanamla )
Bunu de istersen sunu da ekle biz de daha simdiden dokuluyoruz de kalk yanindan..
Ufak bebekle goturme yahu sende bisey olmaz arasin kizlarini cagirsin

Back
X