Arkadaşlar merhaba herkese uzun zamandır bu konuyu açmayı düşünüyordum bu güne kismetmis bi hayli beynim ve vücudum yorulmuş durum da fikirlerinize ihtiyaç im var kaynanam normalde bizimle kalmaz kayseri de köyde evi var fakat kayinbabam vefat ettikten sonra kışın yanlız kalamıyor köyde ve çocuklarında geziyor bende iki üç aya yakın kalıyor gorumcemlere de gidiyor fakat en çok bizde kalıyor kalsın bi sözüm yok sorun da etmiyor um zaten iki çocuğum var biri 4 biri 8 aylık neyse konu kaynanam hastalık hastası sürekli hastayım tansiyon um çıktı diyor götürüyum doktor normal diyor ertesi gün ayağım ağrıyor romatizma m azdı diyor yine doktora taşınıyoruz ve benden başka kimse evde değil herkes calisiyor kimseden uğraşmak istemiyor zaten ve sonuç yine önemli birşeyi yok anneler çok iyi bilir ki cocuklar la hastane ortamı çok zor havalar soğudu kızım hasta oluyor yollarda sıra beklerken agliyor kalabalık ortamda eşime söyledim defalarca kaynanama yansitmadan kalbini kırmakta istemedim okuma yazması yok kendisi gidemiyor çünkü ve kavga ettik benimde psikolojim bozuldu her gün hastene hastane dedim mecbursun dedi iyice sinirlendim tavır yapıyor şimdi ne yapmalı kızlar gerçekten çok bunaldim