Hastalık hastası oldum

Hilel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
451
431
53
Merhaba! Sevgili üye arkadaşlarım burda her konuya sabah akşam uzun kısa hep okur kendime dert edinir en iyi derstek vermeye çalıştım hep hamile oldumu öğrendim kese varmış bebek görünmedi içn beklemek lazım dediler bekliyorum 1 aydır gribim mahvoldum hergün kulak burun boğaz baş ağrım var bebek görüncek mi stres im hergün ağlıym herşeye duyarlılım var geç kalksam kulun kafesini açmamışım die kendime kızyorum kafese hapis olmasını sevmiyorum yazık .. eşimle de sürekli istemedimi diyorım 1 aya 2 defa ilişki zorla grdim bebek vardie korkusu var sogudum ilişkiden istemiyorum ni yandan neden se film izliyorum aşk sahnesi bn eşim yanımda çekmiyo bni hastalım mahvetti bni psikoloji bozuldu evde yemek yapamıyorum kokudan etkileniyorum eve gelip yemek yok diyorm oda aç geliyor sinir leniyor ilk zman iyiydi de artık istiyor ev yemei hayattan bezdim gbi Durumum var bi yandan da şükür diyorum herşeye aç değiliz açıkda değiliz okuduysanız teşekkürler ev hanımı

şimdi ben anlamadım 1 aydır bebek hala gorunmedimi.gorunmesi gerekiyor.tiksinme bulantı filan varsa zaten gebelik skintisiz devam ediyor demektir

Bence başka bir doktora gidip muayene ol. Hem içinde rahatlar.
Yemek yapmak zorunda kalırsan eğer burnuna tülbent gibi bişey bağlamayı dene. Bende işe yaramıştı baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…