Hastalik hastası

Tugceninannes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
64
85
3
33
Arkadaşlar öncelikle merhaba dün arkadaşımla.bir yerde otururken boynumun sağ tarafı gırtlağın olduğu yerde bir şişlik oldu ve ağrılı günlerdir boğaz enfeksiyonum var bu arada balgamlı öksürük vs sizce onunla ilgili olabilir mi kızlar ben en ufak şey de hemen korkup psikolojimi bozuyorum panik atak hastasiyim da bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu gibi durumlarda ne yapmalıyım dünya durdu benim için oturdum boynumu düşünüyorum

Boynunu bilmiyorum ama. Burada hastalık hastası olduğunu iddia eden bir-çok arkadaş var. Hergün bir konu açılıyor.

Burdan bizler bi şey yapamıyoruz. Ve psikiyatristler bunun için var.

Psikolojik hastalıkların elle tutulamıyor olması onları çaresiz kılmaz.

Tıpta birçaresi var.

Doktora gidin.

Bademcikleriniz şişmiş. Boğaz ağrısı yapar. Enfeksiyon büyük ihtimalle. Bunyenize bağlı olarak birkaç güne de iyileşebilir ateş vs de yapabilir. Her ihtimale karşı bir doktora görünün.

Bademcikleriniz şişmiş. Boğaz ağrısı yapar. Enfeksiyon büyük ihtimalle. Bunyenize bağlı olarak birkaç güne de iyileşebilir ateş vs de yapabilir. Her ihtimale karşı bir doktora görünün.

Kusura bakmayın da buradan nasıl teşhis koydunuz görmeden? Doktor musunuz diyeceğim de doktor bile muayene etmeden teşhis koyamıyor. Bana doğru gelmedi bu yazdığınız lütfen yanlış anlamayın beni.

Annem benzer semptomlardan şikayetçiydi, enfeksiyon filan derken sonuç bambaşka çıktı. Konu sahibi zaten hastalık hastasıymış o yüzden detaya inmiyorum ama yazdıklarınızı ciddiye alıp bir de ben zaten hastalık hastasıyım diyerek doktora gitmeyebilir.

Konu sahibi, hastalık hastası olsanız da olmasanız da lütfen gidip doktora muayene olun. Doktor size söylesin neyden kaynaklandığını. Takıntınız ile ilgili de psikologdan yardım alın. Geçmiş olsun.

Lenf bezleri vardır orda, grip de bile şişer..
Belki öyle birseydir, oğlumda sürekli var, korkmayin, ve tabi ki dr a gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…