Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıklarıhastalıklarımız bıtmıyor,ıkı gundur dusmeyen ates ve kusma sımdıde
gecen burda bahsetmıstım derının bademcıklerı ıltıhaplandı dıye.sabah aksam olmak uzere 8 ıgne oldu oglum.son ıgnenın oldugu dun aksamuzerı atesı yukseldı ve kusmaya basladı.panık oldugum ıcın esımle acıle goturduk derını hemen muayene ettı cocuk doktoru.bogazlarının hala bıraz kızarık oldugunu soyledı.atesıde 38 uzerındeydı.hemen serum takıldı.ıdrar tahlılı yapıldı.testımız temız cıktı.ates ıcın fıtıl yeterlı gelmeyınce surup verıldı.yaklasık 4 saat hastanede kalıp sabaha karsı 3 gıbı eve geldık ama atesı bıraz dustugu halde cok bıtkındı derın.sabah kalktıgımızda atesı yıne vardı tekrar hastaneye gıttık.bu kez kan tahlılı ve akcıger fılmı cekıldı.bunlarda temız cıktı doktor hersey temız grıbal enfeksıyondan bu ates ve kusma dedı.aksamuzerı eve donduk.aksam 39a cıktı tekrar ates.suruplarla once 38e sonrada 37ye dustu sukur.suan normal atesı ınsallah cıkmaz bırdaha.doktor 1-2 gun daha surebılır dedı.bızım atesımızde bıraz sevhan arkadasımın ve taylancımın ateslenme rahatsızlıgı gıbı oldu sanırım.su bebısler hayırlısıyla bır buyuseler
canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm inan.onların hastalığı bebişleri yıprattığı gibi anneyi de mahfediyor.seni çok iyi anlayabiliyorum.derincik de süzülmüştür şimdi yavrum.allah tüm bebekleri korusun hastalıktan.inşallah çabuk iyileşir ve tekrarlamaz.
canım cook geçmiş olsun allah şifalar versin.tabi cocuktur hastalanacaktir ama işte anneler mahvoluyor bebekleri hastalaninca.keşke ona bişey olmasada bana olsa diyor insan.allah beter hastalıklardan korusun canım.geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm inan.onların hastalığı bebişleri yıprattığı gibi anneyi de mahfediyor.seni çok iyi anlayabiliyorum.derincik de süzülmüştür şimdi yavrum.allah tüm bebekleri korusun hastalıktan.inşallah çabuk iyileşir ve tekrarlamaz.
sagol canım.evet bence anne bebekten daha cok yıpranıyor.hele o an elınden bısey gelmıyorsa,suan surupla dusuruyoruz atesını.dun gece yıne yukseldı cunku.ınsallah bıran once gecer.cocuk ıkı gundur sadece sut ıcıyor suzuldu gercekten
canım cook geçmiş olsun allah şifalar versin.tabi cocuktur hastalanacaktir ama işte anneler mahvoluyor bebekleri hastalaninca.keşke ona bişey olmasada bana olsa diyor insan.allah beter hastalıklardan korusun canım.geçmiş olsun
gercekten dogru soyluyorsun allah daha beterınden saklasın ama ufak bır rahatsızlık bıle olsa ınsan anne olarak rahat edemıyor ıste.cok tesekkur ederım canım