Hastalıklı gibi FİLM izliyorum.

Ayyy sağol canım. Umarım başarılı olursun. Böyle iyi niyetli cevap veriyorsun :KK200:
Ben girmeyecegim, kardeşim hazırlanmıştı kazandı ondan biliyorum. :) O bahsettiğim sitede paylaşılan fikirler çok işine yaramıştı bir de yukarıda yazdığım gibi çalisti işte.

Aralığın sonunda sınavım var. Yaklaşık 3bin sayfa kadar konuyu okuyup özümsemem gerekiyor. Ama ben günde bi iki saat çalışıp film izliyorum.
En az bir iki saat de kadınlar kulübü ne takiliyorum.
Ya inanın hastalıklı gibi hissediyorum. İrademe sahip çıkamıyorum.
Ne tavsiye edersiniz.
Not: izliyorum olacaktı başlık. Özür dilerim
Ben okuldayken işte kalan sürenin hukuk dersi diyelim kalan sürenin 4/3 u kadar hergüne iyice okuyup anlayacağım kadar bölüp kalan sürede de hızlı tekrar soru cevap yapıyordum bi arkadaşla

Aralığın sonunda sınavım var. Yaklaşık 3bin sayfa kadar konuyu okuyup özümsemem gerekiyor. Ama ben günde bi iki saat çalışıp film izliyorum.
En az bir iki saat de kadınlar kulübü ne takiliyorum.
Ya inanın hastalıklı gibi hissediyorum. İrademe sahip çıkamıyorum.
Ne tavsiye edersiniz.
Not: izliyorum olacaktı başlık. Özür dilerim
günde ortalama 60 sayfayı çalışıp özümseyeceksen geri kalan zamanda dilediğini yap tabi. her gün aleyhine işliyor ve dahası sınavdan sonra da yapabileceğin şeyler söylediklerin. biraz irade..

herkes bunun için giriyormuş buraya ..o zaman bin kerede izlesem yine izleyeceğim bir kaç filmi tavsiye ediyorum
YAPAY ZEKA ( bana göre çok duygusal kaç kere izledim bilmiyorum ama her seferinde ağladığım sahne aynı idi )

Artificial Intelligence, yönetmenliğini Steven Spielberg'in yaptığı 2001 yapımı bilim kurgu filmidir. Bu yapım, yönetmeni Steven Spielberg'le olduğu kadar başrol oyuncusu Haley Joel Osment ile de dikkat çekiyor.

SU DÜNYASI
Bir felaket sonrası dünyanın tamamı sular altında kalır. İnsanlık bu durum karşısında hayatta kalma mücadelesi içine girişir. İnsanlar sandallarda, suyun üzerine kurdukları barakalarda geçim sıkıntısı içinde yaşamaktadır. Sadece bir kaç aykırı insan kutsal olan Dryland adını verdikleri bölgede yaşıyordur. Bu gizemli sular altında olmayan yeri aramaya girişen birkaç insanın hikayesini izleyin.

Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera

Yapım: 1995 - ABD

IMDB Puanı: 6.0 /10

Yönetmen: Kevin Costner, Kevin Reynolds

Oyuncular: Kevin Costner , Jack Black , Dennis Hopper , Jeanne Tripplehorn , Lee Arenberg

YENİ HAYAT
Yeni Hayat, 2000 yapımı Robert Zemeckis filmi. Tom Hanks'in oynadığı bir FedEx çalışanının, uçağının Güney Pasifik üzerindeyken düşmesi üzerine ıssız bir adada yaşamak zorunda kalışını konu alır. Tom Hanks bu filmdeki performansıyla 73. Vikipedi
Yayın tarihi: 22 Aralık 2000 (ABD)
Yönetmen: Robert Zemeckis
Film müziğinin bestecisi: Alan Silverstri
Ödüller: Altın Küre Drama Dalında En İyi Erkek Sinema Oyuncusu Ödülü, Diğer
Adaylıklar: En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ı, Diğer

Back
X