Hastane arıyorum

Htcysl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2
0
1
32
Mrb. 2bucuk aylık hamileyim ve henüz düzenli gittiğim bi hastane yok medipol, medicalpark ve acıbadem arasında kararsız kaldım bana doktor ve hastane tavsiyelerinizi söyler misiniz ?

merhaba, hangi hastaneyi ve doktoru tercih ettiniz acaba hatice hanım. ben de aynı dertten müzdaripim.

merhaba, hangi hastaneyi ve doktoru tercih ettiniz acaba hatice hanım. ben de aynı dertten müzdaripim.
Bakırköy Acıbadem - Prof.Özlem Pata'yı tavsiye ederim. Aynı zamanda kendisi perinatolog yani riskli gebelik uzmanı. Normal kadın doğumculara oranla onunla kendimi daha güvende hissediyorum. Sonuçta uzmanlığı sebebiyle normal kadın doğumcular bile ayrıntılı ultrason zamanı falan gelince ya da hastanın zorlu bi gebelik süreci varsa topu ona atıyor. Ben en baştan olmuşken perinatolog olsun istedim ve iyiki de öyle yapmışım. Çok tatlı dilli Güler yüzlü pozitif bi bayan.

Medicalparkta Bahçelievler yrd. Doç. Emine Ergül nerdeyse 9 yıldır doktorum. Memnun um. Tabi bide elektrik meselesi. Sakin bir Dr. Gereksiz bilgilerle boğulmuyorsun. Muayne ücreti: 187 tl testleri pahalı dışarıda da yaptırabilirsin. Hayırlı olsun

• Ümraniye Hisar Hastanesi Filiz Candan Topuz
  • Kavacık Medistate Hastanesi Sultan Kavrut

Back
X