Doğuma Hazırlık Hastane Bebek Beşiği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.772
133
Ne diyor bu kız demeyın.simdi dogum yapınca hastane odamızdakı besige bebegi yatırıyorlar,onun ıcıne ne örtücez sericez acaba.ismi ne yanı onun.ne almalıyım. Kısacası hastane odasında bebek besıgı ıcın gereklı malzemeler hakkında bana bılgı verırsenız minnettar olurum teşekkurler

Ne diyor bu kız demeyın.simdi dogum yapınca hastane odamızdakı besige bebegi yatırıyorlar,onun ıcıne ne örtücez sericez acaba.ismi ne yanı onun.ne almalıyım. Kısacası hastane odasında bebek besıgı ıcın gereklı malzemeler hakkında bana bılgı verırsenız minnettar olurum teşekkurler
Altına bi muslin birde ufak çarşaf alabilirsin görsellik olsun dersen birde yastığını götürebilirsin çekim ve için

Ben sadece battaniye diyordum ama şu an kendime bile çarşaf yastık kılıfı götürsem mi diyorum. Covid giderek arttı 😱
İçi süngerli alt açma yaptırmıştım onu bebişin altına koyup üstüne de battaniyesini sererim diye düşünüyorum. Fotoğraf çekerken de güzel durur hem🤩

Back
X