Hastane bilgisi olanlar yardım

Eda clk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
120
36
48
iyi akşşamlar herkese
Hemen konuya gireyim . 15 haftalık hamileyim ve suan ankaradayım etlige gidiyorum hastaneye ama bir aya kadar iş nedeniyle izmire taşınacagız 6 ay izmirde olup tekrar ankaraya gelicez , doğuma denk geliyo tam . Sorum şuki hangi hastanede başlarsan orda devam etmelisin diye duydum hastaneler kabul etmiyomuş doğrumu acaba ? Hastaneye gittigim zmn soracagım ama daha gitmeme dah var sizden bilenler bni aydınlatabilirmi ?

Özeller kabul etmiyor diye biliyorum devlette homurdanıyor özele gittin gittn de doğuma buraya mı geldin diye:KK51:

Ben 12 haftalık hamileyim. Devlet hastanesinde başladım. Bu hafta özel hastaneye gittim. Neden kabul etmesinlerki? Heleki ozeller?

iyi akşşamlar herkese
Hemen konuya gireyim . 15 haftalık hamileyim ve suan ankaradayım etlige gidiyorum hastaneye ama bir aya kadar iş nedeniyle izmire taşınacagız 6 ay izmirde olup tekrar ankaraya gelicez , doğuma denk geliyo tam . Sorum şuki hangi hastanede başlarsan orda devam etmelisin diye duydum hastaneler kabul etmiyomuş doğrumu acaba ? Hastaneye gittigim zmn soracagım ama daha gitmeme dah var sizden bilenler bni aydınlatabilirmi ?
şimdi ki dokt.undan yazılı bilgilendirme iste. özel doktr ise yazar. ama devlet ise tc den zaten nerede ne işlem görülüyor diye biliyorum. veya sende test sonuları vs. vardır. onları yeni dokt. verdiginde herşey halledilir.
yazılı bilgilendirme de işte su oldu bunu tekikler yapıldı sonuc suydu en son da bebek şöyleydi gibi bişeyler yazılıyor.
yeni doktr. elinde ki testleri yazılı kagıdı verirsin. sorun kalmaz
kaldı ki extrem birşey yoksa her doktr. gebeye ne yapılır hangi sürecten gecmiştir, vs.. bilir ve görür.

Back
X