Hastane bilgisi

Queen01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
26
2
6
28
İstanbul Başakşehir çam ve sakura şehir hastanesine randevu kesinlikle düşmüyor. Aranızda bilen var mı sabah erken saatlerde gitsem muayene sırası açarlar mı poliklinikten. Orda muayene olup doğum yapanlar memnun kaldınız mı. Randevu alamadığım için erken saatte gidip şansımı deneyeyim mi sizce

Doğum kısmını bilmiyorum annem başka bi bölüme gidiyor. Sonucu çıktı ama randevu bulamadık git belki alırlar dedim, almamışlar Çok kalabalık olduğu için bence ekstra randevu açmıyorlar

Doğum kısmını bilmiyorum annem başka bi bölüme gidiyor. Sonucu çıktı ama randevu bulamadık git belki alırlar dedim, almamışlar Çok kalabalık olduğu için bence ekstra randevu açmıyorlar
Böyle ne olacak ya gebe kaldığımda başladım randevu aramaya doğuma 3 ay kaldı hala düşmüyor. Hastane sadece biz uzaktan bakalım diye mi yapıldı anlamış değilim ekstra muayene açılmalı süre yettiği kadar en azından çoğu kişi de mağdur. Allah yardımcımız olsun mecbur yine özele para dökücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…