ya kesinlikle ama kesinlikle Hospitalium hastanesini tavsiye etmiyorum. çamlıca hospitaliumda dogum yaptım 5 bucuk ay once. herseyiyle iğrençti rezaletti. şikayet maili bile attım kimse cevap dahi vermedi.
yatış yaptıgım oda da tuvalet bozukmus ıgrenc bı koku vardı. fıyat farkı almadan suit oda veriyoruz dedıler camı kapanmayan bır oda verdıler 2 gun dondum. eşim oturma grubundakı kırlentlerı dızdı camın önüne ruzgar gelmesin diye.
sezeryanla dogum yaptım ne ustumu gıydırdıler ne yuruttuler tum gun bırılerının odaya gelmesını bekledım. gece 10da cop almaya gelen kadın ustumu gıydırdı annemde yuruttu tuvalete kaldırdı beni. aklınıza ne gelıyosa hersey berbattı. bebegım kuvezde kaldı dogru durut bılgı vermedıler. sut sagma makınası aparatını sattılar 7-8 defa yanlıs baskasının kullandıgı parcaları getırdıler. geceleri defalarca aradık ama 1 kez bıle makınayı odaya getırmedıler. sadece farklı farklı aparatlar getırıp durdular 2 gun boyunca sadece 3-4 defa sut sagabıldım oysa en gec 2 saatte bır sagmalısınız demıslerdı. bebegımın esyalarını ıade ederken baskasının kıyafetı karısmıs cantamıza. benımde kaybolan esyalarım var. ilaç vermelerı ıcın bıle defalarca arıyoduk. ya korkunc bı yer. isteyen ozel mesaj atsın adımı soyadımı tum bılgılerımı de verırım.
zaten aratırsanız google dan busuru sıkayet var hastanenın tum subelerı ıcın. rezil bir yer.