Doğuma Hazırlık Hastane cantasi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aklıma gelenleri yazayım
Kâğıt havlu
Hasta bezi (orta büyüklükte olan bez şeklinde olacak ped değil)
İki tane alt üst pijama önü düğmeli ve bol olmalı rahat giyilmesi için.
Emzirme sütyeni ve yedek alt çamaşır
Etek
Bebek için hastane çıkışı giyim malzemeleri.
Hayrlı olsun 🧿🌸

3 tane hastane cikisi 10 lu ve 5 li. Yedek badiler. Lohusa pedi, depend hasta bezi kulot seklinde, 2 gecelik 1 pijama, ic camasiri atlet, terlik, bebek bezi, pisik kremi, islak mendil, gogus ucu kremi, gogus kalkani, gogus pompasi, gogus pedi, agiz mendili, muslin ortu, toka tarak, corap, sabahlik, emzik her ihtimale karsi,

bebek için 3 takım yeterli ilkini doğar doğmaz giydirmeleri için çok da süslü olmayan bir şey koyun çünkü kan veya ıslak oluyor odaya alınca hemen değiştirmek gerekiyor. 10tane bez koydum, 1 paket ıslak mendil. Kendim için Depend emici külot koydum çok iyi oldu bu. İlk gün hasta bezi sarıyorlar zaten hastanede kanama biraz azalınca Depend’e geçtim çok rahattı. Gecelik ilk gün için gerekli muayene ediyorlar çünkü. Sonrası için önü düğmeli pijama takımı olur. Hastanede duş imkanı varsa havlu. Temiz içerikli bir roll on, tarak, toka. Duş için ayrı terlik. Doğum öncesi suyun altından çıkmadığım için çok işe yaradı. Kağıt havlu alabilirsiniz onun dışında. Aklıma gelenler bunlar. Pompa filan almanıza gerek yok çünkü süt öyle foşur foşur gelmiyor hemen. Ben sağmaya çalışmıştım 2.gün tek bir damla dahi gelmedi meme ucunun acıdığıyla kaldı. Süt iyice gelmeden sağınca yara oluyor bir de 😔Bebek emince kolostrum geliyor azıcık yapışkan sarı. Bir de gümüş kapak çok işe yaradı bende meme ucu için. Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum size😊

Bu arada ben Ağustos’ta doğum yapmama rağmen üşüdüm. Üstünüze hırka tarzı şeyler alın mutlaka😊

Aklıma gelenleri yazayım
Kâğıt havlu
Hasta bezi (orta büyüklükte olan bez şeklinde olacak ped değil)
İki tane alt üst pijama önü düğmeli ve bol olmalı rahat giyilmesi için.
Emzirme sütyeni ve yedek alt çamaşır
Etek
Bebek için hastane çıkışı giyim malzemeleri.
Hayrlı olsun 🧿🌸
Teşekkür ederim

Back
X