Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecelik 2-3 tane (pijama hiç giyemedim mümkünse gecelik olsun bence)
iç çamaşırı
terlik-çorap-yelek
havlu-havlu kağıt-ıslak mendil
ben doğumdan önce duşada girmiştim onun için duş malzemeleri
makyaj çantanız :) cici gözükmek lazım
lohusa taçlarınız
pike takımı da almıştım ben
termos
bebek için;
hastane çıkışı minumum 2 adet tam takım
üstleri çabuk batıyor mevsime göre üst baş
çorap
yelek
bez-altını silmek için pamuk
alt açma bezi nide alın çok kaka yapıyorlar kuzucuklar
ağız mendillerini unutmayalım
nazar boncuğu
hastanede misafirlere vermek için çikolata bebek süsü vs..
aklıma gelenler bunlar cnm
Çok almakta fayda fayda var bencede. özellikle arabanız varsa sorun olmazki biz her kontrolümüzde doğuma gider gibi gidiyoruz.
Büyük bir bebek çantası ikizlerime ve ayrı birde büyük bavul benim hatta eşiminde kıyafetleri var içinde.
Eşinin kıyafetlerimi
büyük bir bavul mu
aman Yarabbimm![]()
Iki takım 10 lu hastane çıkışı mı alacaz yoksa biri beşli olsa olur mu
Cnm zaten hastanelerdede veriyorlar artik hastane cikisi vs. Oyuzden cok abartmaya gerek yok bnce
özel hastanelerde de mi veriyorlar
Hmm yok cnm ozelde vermiyolar devlette sadece ama kimi ozel hastanede kndi butcesiyle veriyo hepsi deil ama
anladım canım ozaman yinede alayım her ihtimale karşı arkadaşım geçenlerde yeni doğum yaptı 5 li zıbın takımı bide çıt çıtlı badi zıbınlar alt üst çok lazım oluyor dedi bebek kusuyormuş altına yaptığında taşıyormuş felan
Sezaryen olucaksa evet biraz fazla sey alman gerekir yanina ama normal dogumda bi gun bile kalmadigin icin pek cift cift olmasina gerek yok bebek bezi islak mendil havlu fln bulundur hastane cikisinin yanindada bir zibin takimi oldumu yeter ona bile gerek olmaz normal olursa ins.
bencede bunlar yeterli olacaktır :)Eger normal dogum olacaksa cok fazla bisey alma.bir gece kaliyorsn cinku..ben goturdugum cogu seyi geri getirmistim eve.....ben daha bugun hazirladm.36. Haftamdayim
Pijama takimi
Corap
Terlik
İc camasiri sutyen
Hastaneden cikarken temiz kiyafet
Bebek icin:
İki takim kiyafet
Havlu
Bez..islak mendil
Hastaneden eve giderken varsa port bebe icinde tasimasi cok iyi oluyor ilk zamanlar