Doğuma Hazırlık hastane çıkışı ve batıl inançlarım. Yardımmm. Kınamayın kızlar.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eyican78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
56
1
46
Ankara
Ya arkadaşlar bu ne saçma bir konu demeyin benim için çok önemli. Hem obsesif hem de batıl inançları biraz fazla olunca insan böyle oluyor. Bebeğime iki tane hastane çıkışı ladık. Yıkamak için açtığımda birinin şapkasının sökük olduğunu gördüm götürüp değiştirdi. Yıkayıp ütüledikten sonrada pijamasının kopçası koptu. Bende diğerini açtım onunda çıtçıtlı badisinin kenerı sökük çıktı. Ağla ağla bir hal oldum. Neden beni bulur ki böyle şeyler. Şİmdi acaba yeni bir tane daha mı alayım. Onları ilk gününde giydirmek istemiyorum. Kafayı yicem. Siz olsaydınız ne yapardınız.

tatlım hiç canını sıkma olur böyle şeyler bunun bebeğinle hiç bir alakası yok rahat ol biraz bak ben daha aldığım hastane çıkışını kutusundan çıkarıp doğru dürüst incelemedim bile yıkamak için acele etmiyorum gerçi daha 32 haftamdayım ama olsun güzel düşünelim güzel şeyler olsun..

içine dert olacaksa git bir tane daha al derim.çünkü benim de böyle taıntılarım oluyor.

ben bı yenı hastane cıkısı bı tane de gorumcemın kızınınkını aldım.ama sadece yenısını gıydırdk hastanede dıgerıne gerek bıle kalmadı. canım cok takma kafana.neden bu kadar takıldın dıcem ama nedenını yazmıssın. ıcıne sınmıyorsa al bı tane yenı. ama bence gerek yok.

bence kaliteli bir marka tercih et, bu kadar çabuk kopan sökülen birşeyden hayır gelmez doğru, bir kez giydirip ikinci kez giydiremezsin.

Takıntılarını ve vesveselerini ancak üzerlerine gidersen yenebilirsin. Boşuna masraf ta yapmamış olursun bence onları giydir.

birkaç parça eşya için kendini germe.Annemde bana hamilelik süresince ciğer falan elleme çocuğun vücudunda leke olur demişti.Ama ben unuttum ve kurbanda bir güzel bu işlerle uğraştım.Şimdi bunu mu takıcam.Düşünsene kasap falan olsaydık mecburen bu işlerle uğraşacaktık.Kasap çocuklarının yüzleri lekelimi şimdi.düşünecek başka şey mi kalmadı bu günlerin keyfini çıkar

Bak böyle şeyler bana da çok olur neden biliyor musun?Çok özeniyoruz.Mükemmel olsun istiyoruz.Hep birşey çıkıyorum.Ben kendime de birşey alırım bi gelirim bir yerinde birşey çıkar.Ya kendi nazarımız değiyor.Ya da bukadar içten istediğimiz için patlak çıkıyor.

güzelim doğum bu kadar yakınken bunları düşünerek vakit kaybetme e mi? boşver be! bebeğini düşün gelcek mis kokulu giydiği herşey güzel olacak onun sayesinde zaten.

pek inanmam böyle şeylere ama saygı duyuyorum anlattıklarınıza...öncelikle iyi düşünün herşey iyi olsun,içinizi çok sıkıyorsa bu durum nazara yorumlayabilirsiniz.hergün yatmadan önce nazar duası okuyun o halde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…