M mylife41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2020 5 0 1 46 6 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi mylife41 #1 Merhaba Deneyimli anneler Hastane Adı Şehri ücreti şeklinde bilgi paylaşabilir mi? Yasak değilse tabi
Merhaba Deneyimli anneler Hastane Adı Şehri ücreti şeklinde bilgi paylaşabilir mi? Yasak değilse tabi
gnalcakan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Haziran 2020 331 1.094 33 8 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi mylife41 #2 mylife41 .!.: Merhaba Deneyimli anneler Hastane Adı Şehri ücreti şeklinde bilgi paylaşabilir mi? Yasak değilse tabi Genişletmek için tıkla... bursada dogum yaptim doktorum op dr baris korkmazdi ben dogum yaptigimda hastanedeydi ama simdi kendi yerinde sizin icin baktim muayenelerle birlikte dogum pakedi fiyatini 8500 tl olarak belirlemisler
mylife41 .!.: Merhaba Deneyimli anneler Hastane Adı Şehri ücreti şeklinde bilgi paylaşabilir mi? Yasak değilse tabi Genişletmek için tıkla... bursada dogum yaptim doktorum op dr baris korkmazdi ben dogum yaptigimda hastanedeydi ama simdi kendi yerinde sizin icin baktim muayenelerle birlikte dogum pakedi fiyatini 8500 tl olarak belirlemisler