hastane için bilgi lütfen...

tüm kontrollerime koşuyolu medipole cevahir hanıma gitmiştim doğumum da sezeryan oldu orada.. (planlı değildi acile gittim oradan ameliyata)

hamileliğim ve ameliyatım sorunsuz geçti.. o yüzden doktorumla bir sorun yaşamadım.. zor bir hamilelik vs olsa nasıl olurdu bilemem tabi..

tüm kontrollerime koşuyolu medipole cevahir hanıma gitmiştim doğumum da sezeryan oldu orada.. (planlı değildi acile gittim oradan ameliyata)

hamileliğim ve ameliyatım sorunsuz geçti.. O yüzden doktorumla bir sorun yaşamadım.. Zor bir hamilelik vs olsa nasıl olurdu bilemem tabi..

medipolü bizde düşündük te bize uzak oyüzden olmadı çok uzak istemedik sağol canm

ne kadar var doğuma cinsiyet bellıdır artık:)

daha var aslında 6 ay kadar 3.ayımız yeni bitti cinsiyet erkek inş.erken söledi doktor bakalım değişmezse.

medipolü bizde düşündük te bize uzak oyüzden olmadı çok uzak istemedik sağol canm

daha var aslında 6 ay kadar 3.ayımız yeni bitti cinsiyet erkek inş.erken söledi doktor bakalım değişmezse.

senın benım gibi çok var daha bende 13. haftadayım sende o aralardasın sanırım :)

Back
X