Hastane odası süsleme

Doğumdan önceki bütün süs heveslerim dünyanin en güzel süsünü kucağıma alınca geçti. Pembe tüller falan bardı ama hatırlamıyorum bile gözüm hiç bişey görmüyordu Prensesimden başka

Öyle tabide gelen giden olucak aslında benim de fikrim öyle ben kendim yapayım diyorum ama nerden alıcam napıcam onuda bilmiyorum bi organizasyon şirketi 1000tl istiyor dedim yuh:)) ben bunu kendim yaparım

Keçe al. Tül al. Tülleri fiyonk yaparsın. Keçeden de araştır kapı süsü isim yazma falan . Bin lira yazık yani. Saten renk balonlar var erkekse naZar boncuklu falan. Ben keçeden kızma beğendiğim bütün kapı süslerini isimleri yaptım. Hastane için değil ama eve astım . 2 metre tül tüm kapıya büyük fiyonk oluyor. Böyle şeyler satan yerlerde hoşgeldin oğlum kızım yazılı afişler bayraklar var.. Vs vs fikir olsun diye anlattım. Odana Bebek çikolatası alırsın hediyelik bişey yaptırırsın yada kokulu taştan kendinde yapabilirsin ben Onuda kendim yaptım gelene verirsin çikolata ve hediyeliğ

Öyle tabide gelen giden olucak aslında benim de fikrim öyle ben kendim yapayım diyorum ama nerden alıcam napıcam onuda bilmiyorum bi organizasyon şirketi 1000tl istiyor dedim yuh:)) ben bunu kendim yaparım
Kapına bi sus taksan yeter.o kadar abartiya gerek yok bence... Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin

O zaman basit birşey yapayım eşimde öyle dedi abartmaya gerek yok zaten onun annesi benm babam ablam teyzem biz bize olcaz yine bi kapı süsü bi de tütü alayım doktorada cikolata alırım

O zaman basit birşey yapayım eşimde öyle dedi abartmaya gerek yok zaten onun annesi benm babam ablam teyzem biz bize olcaz yine bi kapı süsü bi de tütü alayım doktorada cikolata alırım
Evine yapabilirsin Can'ım eve gelen giden oluyo. Mevlüt Zaman'ı falanda

Hepsini yaptım büyük hevesle kendi el emeğimle . İlk çocukta hamileyken başka işim yoktu

Kızlar hastane odasını süslemek için neler yaptınız

Aynı şeyi bende düşünüyorum bu ara. Bence özel isimli bir kapı süsü yaptır eve gelince odasının kapısına da asarsın. Onun haricinde mevlüt için vs zaten hazırlıklar yapılacak. Ben bunu doğumdan önce yapıp hastane odasında da kullanmayı gelenlere vermeyi düşünüyorum. Cupcake servislerine de kendince hazırlıklar yapıp ikram edebilirsin. Çikolata vs de bulundurursan balonlarla birlikte çok sevimli bir ortam oluşturabilirsin. :)

Kesinlikle kendin yapmalısın. Şu anda ben kendim hazırlıyorum kendimce bir liste hazırladım abartıya kaçmadan. arkadasların dediği gibi kapıya bir tülden ismini olduğu bir süs, hastaneye gelenlere küçük keçeden yaptığım hediyelikler ve badem şekeri, lokum düşünüyorum. çoğunu hazır ettim sayılır. Hem kendin yaptığın için daha eğlenceli hemde o kadar masraf etmemiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…