- 27 Mayıs 2016
- 129
- 39
- 13
- 36
- Konu Sahibi Duygucem2011
-
Kapına bi sus taksan yeter.o kadar abartiya gerek yok bence... Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsinÖyle tabide gelen giden olucak aslında benim de fikrim öyle ben kendim yapayım diyorum ama nerden alıcam napıcam onuda bilmiyorum bi organizasyon şirketi 1000tl istiyor dedim yuh:)) ben bunu kendim yaparım
Evine yapabilirsin Can'ım eve gelen giden oluyo. Mevlüt Zaman'ı falandaO zaman basit birşey yapayım eşimde öyle dedi abartmaya gerek yok zaten onun annesi benm babam ablam teyzem biz bize olcaz yine bi kapı süsü bi de tütü alayım doktorada cikolata alırım
Kızlar hastane odasını süslemek için neler yaptınız
Aynı şeyi bende düşünüyorum bu ara. Bence özel isimli bir kapı süsü yaptır eve gelince odasının kapısına da asarsın. Onun haricinde mevlüt için vs zaten hazırlıklar yapılacak. Ben bunu doğumdan önce yapıp hastane odasında da kullanmayı gelenlere vermeyi düşünüyorum. Cupcake servislerine de kendince hazırlıklar yapıp ikram edebilirsin. Çikolata vs de bulundurursan balonlarla birlikte çok sevimli bir ortam oluşturabilirsin. :)
Senin ne zaman dogum canım benim aralık 20 cok az kaldı
Öyle tabide gelen giden olucak aslında benim de fikrim öyle ben kendim yapayım diyorum ama nerden alıcam napıcam onuda bilmiyorum bi organizasyon şirketi 1000tl istiyor dedim yuh:)) ben bunu kendim yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?