Doğuma Hazırlık Hastane odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minikanneyimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
1.726
1.108
83
34+6yim. Az kaldi oglumla kavusmaya..
Oda suslemeyi dusunmuyorum ancak kapi susu belki tülü, odada dagitmaya çikolata, limonata surahisi ve taki yastigi olucak. Bide kendime tac yaptiricam. Kizlar kapi susunu kapiya nasil asiyoruz beni bilgilendirebilir misiniz? Aldigim kapi susunde civiye asmak icin kurdale eklentisi var ama hastane kapisinda civi oldugunu düşünmüyorum.
Tul kapiya nasil giydirilir ve süs nasil asılır?
bi kac degisiklik olucak ve isim yazilcak kapi susum bu hanimlar yardimci olursaniz sevinirim

Allah, bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Bence o tacın arkasına uzun tülleri çatallı iğneyle tutturabilirsin, ya da silikon yapıştırıcıyla yapıştırabilirsin.

Tül istemiyorsan eğer Silikonlu çok ufak kancalar var kapıya önce onu yapıştırıp kapı süsünü üzerine asabilirsin. Kapı süsü gördüğüm kadarı ile hafif.

Eğer tüllü olacaksada tülleri kapıya geçirdikten sonra kapı süsünün arkasına silikonla jüt iplerden yapıştırıp. Sıkı bir şekilde tüle bağlayabilirsin.

O ufak kancalar kapiya zarar verir mi ve nerde bulabilirim. Evet tul fikrini sevdim aklimda bulunucak cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…