canım ben bebek mevlütümle ilgili planlarımı anlatayım sana. misafirlere dağıtmak üzere magnetli bebek şekeri (lavantalı yaptrdım) ve havlu hazırladım. havlular orta boy büyüklükte ve üzerinde bebişimn ismi ve doğum tarihi işli olacak. sonra ben onları tüller ve kurdelalarla kendim bağlayıp hazırlamayı düşünüyorum. şekerler ve havlular için bebek sepetlerinden aldım tüllü olanlar var ya heryede olanlardan. bunun dışında kendim saçlarımı yaptırıp hazırlanıcam, bebiş de mevlüt kıyafetlerini giyicek ama onu doğum sonrası alıcaz artık. bunun dışında misafirlere ikram olarak gül suyu, güllü lokum, lohusa şerbeti, kavurmalı pilav(aslında tavuklu olucaktı ama eşim kurban adamıştı, kurbanı mevlütten önce kesip mevlütte de ikram ederiz dedik), ayran, tatlı ve yaprak sarma(egeli olduğumuz için olmazsa olmazımızdır:) dağıtmayı planladık.. şekerlerim fln hazır. sadece havlu kaldı, doğumdan sonra gününü de üzerine işleticez ve biticek sonunda.
Merhaba Arkadaşım, havlu fikrini çok beğendim, sakıncası yoksa bana da tarif eder misin?Nerede yaptıracaksın , kaça mal olacak? Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?