Doktorluğuna siciline işlediğinde beni tehdit etmesinden korkuyorum sanırım ailem bilmiyor cünkü durumumuTabi ki de şikayet et. Sakın yanına bırakma.
Tehdit etmesi de suç. Her tür suç işliyor tehdit etmez merak etmeyin korkar. Bir daha kimseye yapmazDoktorluğuna siciline işlediğinde beni tehdit etmesinden korkuyorum sanırım ailem bilmiyor cünkü durumumu
Önce dekanlık sonra hastanenin başhekimliğine gidecektim fakat mahkeme cok uzun bir süreç birde bunun yüzünden yıpranmak istemiyorum sanırım dekanlıkta şikayette bulununca direkt soruşturma açılıp kurul toplanıyor bunu yapacağım evet kamu davası ben şikayetimi geri çeksem bile devam edersavcılığa direkt şikayette bulunun. eğer talep ederseniz sizin adınız vs gecmez dosyalarda. mahkemeye falan da çağrılmazsınız. kaldı ki bu durum bildiğim kadarıyla kamu davasına giriyor.
Sanırım öyle yapacağım benden özür dilemesi korktuğu için bana saygısızlık yaptığı için değil dilekçe yazıp yüz yüze tıp fakültesi dekanlıkla görüşeceğimŞikayet edin tehtit ederse bidaha edin
Bende onun icin yapacağım belki öncesinde başka kızlara da yaptı tehdit etti ilk defa yapmış olduğu bişey olduğunu düsünmüyorumdirek şikayet et, yaptığı cezasız kalmasın ki ileride başkalrına birsey yapamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?