HASTANE ÖZEL HAYAT GİZLİLİĞİ yardım

user12390

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
178
135
18
22
Arkadaşlar iyi geceler benim 2 haftalık intörn doktor bir flörtüm vardı benden habersiz baska asistan ya da doktor bilmiyorum hesabından benim dosyalarıma erişmiş önce benden özel bir fotoğraf istedi hayır diyince benim dosyalarıma eriştiğini hpv+16 leep ameliyatı olduğumu bana bir anda söyleyip kötü bir sekilde davrandı yargıladı kötü şeyler söyledi (hicbir yakınlık samimiyetimiz olmadı) hastanede sorumlu bir hanımefendiyle konustum sikayet etmemi söyledi mahkemeyle uğraşmak istemiyorum ama tıp fakta dekanlığa sikayet ettiğimde direkt mahkemesiz sorusturma acılıyormuş ne yapacağımı bilmiyorum baskalarına yapıp tehdit etti mi düsüncesi kurcalıyor beynimi sonrasında özür diledi ama çok kararsızım uğraşıp yüz göz olmak istemiyorum kime söylesem sikayet etmem gerektiğini söylüyor yardım edin lütfen

savcılığa direkt şikayette bulunun. eğer talep ederseniz sizin adınız vs gecmez dosyalarda. mahkemeye falan da çağrılmazsınız. kaldı ki bu durum bildiğim kadarıyla kamu davasına giriyor.

savcılığa direkt şikayette bulunun. eğer talep ederseniz sizin adınız vs gecmez dosyalarda. mahkemeye falan da çağrılmazsınız. kaldı ki bu durum bildiğim kadarıyla kamu davasına giriyor.
Önce dekanlık sonra hastanenin başhekimliğine gidecektim fakat mahkeme cok uzun bir süreç birde bunun yüzünden yıpranmak istemiyorum sanırım dekanlıkta şikayette bulununca direkt soruşturma açılıp kurul toplanıyor bunu yapacağım evet kamu davası ben şikayetimi geri çeksem bile devam eder

Back
X