Doğuma Hazırlık Hastane seçimi doğum yapacaklar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Maria_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
98
16
88
36
Merhaba hanımlar
28 haftalık hamileyim kaynarca yüzyıla gidiyordum ücretler artınca uygun olan Pendik hospital Olcay kurt gitmeye başladım.fakat oda çok yoğun bir Dr.Onerebileceginiz uygun iyi bir Dr varmı?
Vera Hastanesi'nde ayse hn. Giden varmi?
Bu arada 2.dogumum. Sezeryan olcak .Spinal istiyorum. Yapan varmı bir okdrda korkuyorumm.

Hamileliliğimin başında Kaynarca Yüzyıl Hastanesinde Hale hanıma gittim geldim başka doktor bulamadım arkadaş tavsiyesi ile pek içime sinmiyordu. Herkes memnun olmasına rağmen ben hiç memnun kalmadım kendisinden. Pek ilgili değildi. Sonra Dragos Vera hastanesinde Didem hanıma devam ettim. Çok memnun kaldım kendisinden. İstediğim ilgili bilgiyi aldım kendisinden. Normal doğum istiyordum ama bi sıkıntım vardı bebekle değil kendimle ilgili. Ona rağmen baya bekledik ama son zamanımda Didem hanım izne ayrıldı mecburen Ayşe hanıma gittim son 10 günümde. 40+2 de sezaryenle doğum yaptım. Ben iki doktorumdan da çok memnun ayrıldım. Hastaneninde sağlık personeli idare ederdi. Ama hastane çok vasat cumartesiye geldi doğumum temizlik yemek pek hoş değildi ama ben bunu bilerek doktorları için gittim Veraya.

Bende sezaryen doğum yaptım ve başka korkularım olduğu için genel anestezi ile. Ayşe hanımdan memnun kaldım hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Sezaryenle iki gün hastanede yatış olmasına rağmen ben cumartesi doğum yaptım pazar akşamı çıktım. İlk başlarda ağrım çok oldu ama bilmediğimdenmiş aslında ağrı değil gaz sancısı gibi. Ebeler gelip gidip kaldırdılar yürüyüş yaptım merdiven indim çıktım çabucak atlattım. Korktuğum gibi olmadı .

Bende sezaryen doğum yaptım ve başka korkularım olduğu için genel anestezi ile. Ayşe hanımdan memnun kaldım hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Sezaryenle iki gün hastanede yatış olmasına rağmen ben cumartesi doğum yaptım pazar akşamı çıktım. İlk başlarda ağrım çok oldu ama bilmediğimdenmiş aslında ağrı değil gaz sancısı gibi. Ebeler gelip gidip kaldırdılar yürüyüş yaptım merdiven indim çıktım çabucak atlattım. Korktuğum gibi olmadı .
Ben genel anestezide hemen uyanamamistim .O yüzden tekrar o korkuyu yaşamak istemiyorum.Ama epiduraldende bişi olur korkusu yaşıyorum .Napicagimi şaşırmış durumdayim.

Ben genel anestezide hemen uyanamamistim .O yüzden tekrar o korkuyu yaşamak istemiyorum.Ama epiduraldende bişi olur korkusu yaşıyorum .Napicagimi şaşırmış durumdayim.
Benim sezaryenle ilgili tek bilgim karnımı kesecekler idi başka hiçbir şey bilmiyordum. Ama planlı sezaryen olmadım ben. Normal doğum istedim ama olmadı kendimle alakalı bir sıkıntıdan dolayı. Anestezi uzmanı da genel anestezi senin için daha iyi olur dedi. Bende bilmediğim için sonuçlarını kabul ettim. Ne zaman uyanırım nasıl uyanırım nasıl bir sıkıntı yaşadım bilmiyordum açıkcası. Ama uyanmışım ben 1 saatte getirdiler beni hemen odaya tabi bebek benden önce yarım saat içinde gelmiş odaya. Bana narkoz vermeden önce bi duygulandım ben korkuyorum galiba dedim azıcık ağlama gibi oldum anestezi uzmanı ay sakın ağlama nasıl uyursan öyle kalkarsın dedi güldürdü fln beni. Fotoğraflarım var odaya geldiğimde hafif yüzüm buruşuk ağlamaklı gibi hakikaten nasıl girdiysem öyle çıktım
:)) baş ağrısı fln yaşayanlar oluyormuş ben hiçbir şey yaşamadım. Öğlene doğru doğum yaptım akşamına ayaklandım yürüttüler. Ertesi gün merdiven indim çıktım çabuk atlattım sayılır.

Back
X