Hastane sorunu

bayan nihayet

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
2.945
31.111
508
Merhabalar arkadaslarim. Direkt konuya girecegim.

Erkek arkadasim bundan iki yil evvel feci bir kazada abisini kaybetti. Cok da gencti, ben de cok severdim abisini. Abisine acil unite unite kan gerekmisti ve hastanede yoktu. Bulunamadi vs ve malesef ki hayata gozlerini yumdu.

Bugun ise erkek arkadasimla hastaneye gittik. Bir yakinimiza acil kan gerektigi icin kan vermeye.
Fakat katiyen kendisinin doktora gozukmesi gerektiginde bi rahatsizligi oldugunda hastaneye goturemiyorum. Bugun bile zor gittik, eli yuzu buz kesmisyi adeta. Anliyorum onu, en azindan anlamaya calisiyorum cunku benim basima gelmedi birini kaybetmek. Ama endisem su ki gogsu, siddetli bas agrilari oldugunda ben cok korkuyorum. Hastaneye abisinin olumunden sonra adim dahi atamiyor. Napacagim :(:KK61:

Sözünü dinleyen bir dostu falan devreye onu sokabilirsin.. Çok zor birşey Allah dayanma gücü nasip etsin, birazcık da zamana bırakın ne olursa olsun acı hemen geçmiyor

Allah razi olsun allah hepimize saglikli omur versin. Abisinden sonra tek baglandigi kisi benim, oyle soyluyor ve hissettiriyor. Gitmek icin surekli basinin etini yemiyorum ama hic hastaneye gitmemesi kontrol icin bile olsa, benim icimi yiyor. Nasil bir yol izlemeliyim bilemiyorum..

Geçmiş olsun ,sanırım abisini kaybettiğinden dolayı psikolojisi bozulmuş olabilir , kolay değil en yakınını canını yitirmiş başınız sağolsun :KK43:

Geçmiş olsun ,sanırım abisini kaybettiğinden dolayı psikolojisi bozulmuş olabilir , kolay değil en yakınını canını yitirmiş başınız sağolsun :KK43:

Elimden geldiginden fazlasini yapip eskiye gore cok toparladim onu. Ama o eksik yani asla kapanamaz zaten.. sag ol ablacim, allah razi olsun..

Back
X