Hastanede dinlenme odama gelip kapıma çullanan hasta yakınları? Yaptırımı sizce olur mu?

ribozoming

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
232
-92
28
Hastanede dinlenme odamdayken alkollü hasta yakınları bağıra çağıra korkutucu ses tonuyla buraya bakan gelsin lan buraya vb laflarla -1 de olan güvenlik bulunmayan katıma geldi. Yanımdaki arkadaşım hemen hastayı almaya gitti ama sesler hala devam ediyordu arkadaşım endişelendiğimden dolayı buranın hastane olduğunu sessiz olmaları gerektiğini söyleyip odama geçtim. Bu sefer benle bayağı münakaşaya girdiler kapımı kilitledim hasta geldiği zaman kullandığımız zile basıp hasta sandığım için kapıyı açmayı sağladılar kim bastı diye bakarken erkek olan hasta yakını ben bastım gül yüzünü görmek adına bastım gibi laflarla tacizine devam etti. Daha da hararetlenip kapımı kilitledim içerdeki arkadaşa hararetle durumu anlatıyordum ama küfür vs kesinlikle yok. Bu sefer 3 erkek 1 kadın kapıma dayanıp zorla açmaya çalıştılar. Bahsettiğim oda benim şahsi dinlenme odam. Bu kişilerin getirdiği hastanın zaten işlemini arkadaşım yapıyor o sırada. Bana işini yapacaksın sen kimsin seni videoya çekeceğim ismin ne senin seni yere sereceğim tarzında cümleler kullandılar. Çok izbe bi yerde kaldığımız için bana ettiği lafların şahidi yok. Sadece kamera kayıtlarında odamın kapısına çullandıkları vs var. Acilen kod verip (kod vermezsem güvenlik gelmiyor duymuyor bilej) emniyete ifade verdim süreç başlamış oldu. Sizce kesinlikle ceza alırlar mı yoksa bunun için avukat mı tutmalıyım

Geçmiş olsun çok üzüldüm.. sağlık çalışanlarına yapılan bu zorbalık ne zaman bitecek artik... canlarını ortaya katıp insanları iyileşirtimye çalışıyorlar ama gördükleri muameleye bakın gerçekten yeter artık

Acaba böyle zorbalıkla işleri daha kolay mı halledilecek.zannediyorlar, yani öyle şıp diye yapılan bı tedavi varda biz mi bilmiyoruz, bende buna hasta oluyorum, her hasta kendini en öncelikli zannediyor, düşünmüyor da sırasını beklese daha çabuk hallolalack işi, böyle yaptılar işe yaradı mi yani en öncelikli en haklı mı oldular 🤦🏻‍♀️

Geçen aylarda acildeyim sancım var, kanama alanım var içeride muayenedeyim.kadin kapıyı zorluyor, doktor hasta var diyor kadın acil birşey soracağım diyor doktor araladı kapıyı kadın aynen şunu söyledi
"sabah polkilinige geldim bana tiroid ilacı yazdılar gebelikte güvenilir mi kullanabilir miyim emin olamadım" doktor çık disariya diye bağırdı, içeride ne kadar söylendi doktor, burada hasta var acil dediği soruya bak gebeliğini takip eden doktor yazmış guvenmemiste bu saatte gelmiş bunu sormaya diye... Çıktım dışarıda da kadın soyleniyor böyle hastaneye bilmem ne, doktora bilmem ne, insanlık ölmüş dee falan...
Yapılan doktor hastane şikayetlerini falan ciddiye alamıyorum artık bunları gordukce..

Çok geçmiş olsun...

Ben de hastane çalışanıyım. Eğer dayınız halanız yoksa kimseye bir şey olmuyor ne yazık ki. Bundan 6 sene kadar önce çalıştığım hastanede silahlı kavga oldu (hastalar arasında). İkisine de bir şey olmadı, görevli olmadığı halde silahını ilk çıkaran polise de bir şey olmadı, arabadaki silahını almak için arabasına koşan hastaya da bir şey olmadı. Olmalı ama olmuyor… ne oluyor ki zaten?

Benim de başıma buna benzer bir olay geldi, hatta fotoğrafimi çekmeye çalıştı dedim ki gayet ciddi eğer tek bir fotoğraf çeker ya da bana yaklaşırsa taciz ediyorlar imdaatt doye çığlık atar seni savcılıga veririm dedim, aklı gitti hemen geri vites yaptı...kusura bakmasınlar bu dilden anlıyorlar hukukta düzgün cezası yok ama bu şekilde tehdit ediyorum, hem etraftan cekiniyorlar hem de taviz deyince korkuyorlar

Back
X