- 19 Temmuz 2023
- 232
- -92
- 28
- Konu Sahibi ribozoming
Hastanede dinlenme odamdayken alkollü hasta yakınları bağıra çağıra korkutucu ses tonuyla buraya bakan gelsin lan buraya vb laflarla -1 de olan güvenlik bulunmayan katıma geldi. Yanımdaki arkadaşım hemen hastayı almaya gitti ama sesler hala devam ediyordu arkadaşım endişelendiğimden dolayı buranın hastane olduğunu sessiz olmaları gerektiğini söyleyip odama geçtim. Bu sefer benle bayağı münakaşaya girdiler kapımı kilitledim hasta geldiği zaman kullandığımız zile basıp hasta sandığım için kapıyı açmayı sağladılar kim bastı diye bakarken erkek olan hasta yakını ben bastım gül yüzünü görmek adına bastım gibi laflarla tacizine devam etti. Daha da hararetlenip kapımı kilitledim içerdeki arkadaşa hararetle durumu anlatıyordum ama küfür vs kesinlikle yok. Bu sefer 3 erkek 1 kadın kapıma dayanıp zorla açmaya çalıştılar. Bahsettiğim oda benim şahsi dinlenme odam. Bu kişilerin getirdiği hastanın zaten işlemini arkadaşım yapıyor o sırada. Bana işini yapacaksın sen kimsin seni videoya çekeceğim ismin ne senin seni yere sereceğim tarzında cümleler kullandılar. Çok izbe bi yerde kaldığımız için bana ettiği lafların şahidi yok. Sadece kamera kayıtlarında odamın kapısına çullandıkları vs var. Acilen kod verip (kod vermezsem güvenlik gelmiyor duymuyor bilej) emniyete ifade verdim süreç başlamış oldu. Sizce kesinlikle ceza alırlar mı yoksa bunun için avukat mı tutmalıyım