Oyuncak yasak değil,bebek olduğu için annesi evden getirtmiş araba falan oynuyor bize gönderiyor resimlerini.ya video tavsiyesi harika teşekkür ederim.Oyuncak da yasaktır, değil mi?
Video çekebilirsin, sevdiğini anlatıp, taburcu sonrası gezme eğlenme planı yapıp
Geçmiş olsun.
Çocuğun hastalığı ne.Her oyuncak kabul edilmeyebilir.Değerli arkadaşlarım ortaokuldan beri dostlugumun devam ettiği çok kıymetli bir arkadaşım 1 aydır çocuğunun rahatsızlığindan dolayı hastanede refakatçi şuan.cocuk üç yaşında ve ziyaret etmemizin yasak olduğu bir bölümde yatıyor.biraydir sadece telefonlasiyoruz,gitmemiz onun açısından külfet olacağından gidemiyoruz.aklimdan çocuğu sevindirmek için oyuncak filanmi yollasam internetten diyorum.nasil mutlu edebilirim onlari.hic aklımdan cikmiyorlar.supriz yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor?
Ay çok hoş..çok sağolunumarım şifa bulur tez zamanda ... pijama takımı zararsız organık oyuncaklarla bir sepet yapıp üzerine her gecenın bir sabahı vardır bugunlerde geçecek seni çok seviyorum yazabılırsınız...
Yok erkek cocugu.aslinda hastanede zor süreçler geçiriyorlar sadece biraz yüzleri gülsün ve biran unutsunlar herşeyi istiyorumSanırım kız çocuğu, dığer arkadaşlarında dediği gibi pijama hatırla bir fikir fakat ben bulursanız anne-çocuk kombini yapın derim, Evde bir güzel yıkayıp ütüleyip gönderin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?