• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastanede yatan arkadasima sürpriz

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
Değerli arkadaşlarım ortaokuldan beri dostlugumun devam ettiği çok kıymetli bir arkadaşım 1 aydır çocuğunun rahatsızlığindan dolayı hastanede refakatçi şuan.cocuk üç yaşında ve ziyaret etmemizin yasak olduğu bir bölümde yatıyor.biraydir sadece telefonlasiyoruz,gitmemiz onun açısından külfet olacağından gidemiyoruz.aklimdan çocuğu sevindirmek için oyuncak filanmi yollasam internetten diyorum.nasil mutlu edebilirim onlari.hic aklımdan cikmiyorlar.supriz yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor?

Oyuncak da yasaktır, değil mi?
Video çekebilirsin, sevdiğini anlatıp, taburcu sonrası gezme eğlenme planı yapıp

Geçmiş olsun.

Oyuncak da yasaktır, değil mi?
Video çekebilirsin, sevdiğini anlatıp, taburcu sonrası gezme eğlenme planı yapıp

Geçmiş olsun.
Oyuncak yasak değil,bebek olduğu için annesi evden getirtmiş araba falan oynuyor bize gönderiyor resimlerini.ya video tavsiyesi harika teşekkür ederim.

benim de aklıma ilk oyuncak geldi. bir de sevdiği oyun kahramanın olduğu pijama takımı.
annenin de morale ihtiyacı vardır. bol bol hatrını ve eksiği isteği var mı diye sorun.

Değerli arkadaşlarım ortaokuldan beri dostlugumun devam ettiği çok kıymetli bir arkadaşım 1 aydır çocuğunun rahatsızlığindan dolayı hastanede refakatçi şuan.cocuk üç yaşında ve ziyaret etmemizin yasak olduğu bir bölümde yatıyor.biraydir sadece telefonlasiyoruz,gitmemiz onun açısından külfet olacağından gidemiyoruz.aklimdan çocuğu sevindirmek için oyuncak filanmi yollasam internetten diyorum.nasil mutlu edebilirim onlari.hic aklımdan cikmiyorlar.supriz yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor?
Çocuğun hastalığı ne.Her oyuncak kabul edilmeyebilir.
Hastanenin kafetaryasında buluşabilirsiniz.Çocuğu göremeseniz de,arkadaşınızı görmüş olursunuz

umarım şifa bulur tez zamanda ... pijama takımı zararsız organık oyuncaklarla bir sepet yapıp üzerine her gecenın bir sabahı vardır bugunlerde geçecek seni çok seviyorum yazabılırsınız...

Bence cocuga guzel bi oyuncak ve kiyafet.. arkadasinada sevdigi bi kurabiye filan varsa bi kac cesit yapip paket yapar yollardim.. ha icinede onu unutmadigini herseyin duzelecegini filan yazan anlamli bir kisa mektup

özel odada mı kalıyorlar ve hediye bütçeniz nedir. 3 yaşındaki çocuk size süper bir fikir. top havuzu ve kaydırak alın eğer odaları özelse. kaydıraktan kayarak top havuzuna düşsün :)

İnternetten oyuncak ya da giysi yollamak güzel fikir ama şunu düşündüm, yıkanmamış, fabrika kimyasallarıyla dolu bir şey gidecek çocuğa. 1 aydır, kimsenin giremediği bir odada kaldığına göre mikrobuydu, bakterisiydi ekstra önemli sorun teşkil ediyor olabilir. Eve gönderseniz, annesi temizler öyle verirdi ama. Bilemedim o yüzden. Belki alacağınız şeyi siz temizleyip, yıkayıp gönderseniz, daha güzel olur.

yasak değilse
çizgi film karekterli bir pasta çok güzel olur bence ,
çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah

Çiçeksepeti vb yerlerde oyuncaklı hediyeler var bakmanızi öneririm. Siz gidemeseniz de tatlı oyuncak vb şeyler gonderebilirsiniz. Mektup da yazıp gönderebilirsiniz. Çok tatli olur ;)

Sanırım kız çocuğu, dığer arkadaşlarında dediği gibi pijama hatırla bir fikir fakat ben bulursanız anne-çocuk kombini yapın derim, Evde bir güzel yıkayıp ütüleyip gönderin

Sanırım kız çocuğu, dığer arkadaşlarında dediği gibi pijama hatırla bir fikir fakat ben bulursanız anne-çocuk kombini yapın derim, Evde bir güzel yıkayıp ütüleyip gönderin
Yok erkek cocugu.aslinda hastanede zor süreçler geçiriyorlar sadece biraz yüzleri gülsün ve biran unutsunlar herşeyi istiyorum

Back
X