Hastanede yenidoğan bakım ünitesi gerekli mi?

Obiranne95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
436
175
53
30
Merhaba kizlar. 30 haftalik hamileyim dogum icin karar verdigim devlet hastanesinde yenidoğan bakim unitesi yok. Cok gerekli mi acaba? Bilenler yardmci olur mu?

Ben hastanede hijyen ve konfor aradım, o yüzden özel hastane seçtim. Hiç aklıma bile gelmedi yenidoğan bakım ünitesi. İhtiyacımız da olmadı. Sizin de olmaz inşallah. Sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ben hastanede hijyen ve konfor aradım, o yüzden özel hastane seçtim. Hiç aklıma bile gelmedi yenidoğan bakım ünitesi. İhtiyacımız da olmadı. Sizin de olmaz inşallah. Sağlıkla kucağınıza alırsınız.
İnsallah gerekmez ama ne yasayacagimiz belli degil tabi :( tesekkur ederim yorumunuz icin

Bence herseyı gecıyorum en önemlisi bakım ünitesi... Bebekteki en küçük hırıltıyla baslayan ve birçoğunda görülen pnömotoraks olma durumunda ya da olası enfeksıyonda hemen üniteye alınması gerekıyor aksi durumda nakil vs.oluyormuş...Kimse istemez bebeği doğar doğmaz oraya gitsin ama başımıza ne geleceğini bilmiyoruz..Şahsen benim için öncelik budur...Özellikle böylesine pandemi denilen hastalıkla boğuşurken insan başına nerde ne geleceğini bilmiyor...Tedbir bizden,taktir Allah'ın ... Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💕

Tabikide gerekli bazı durumlarda 1dk bile çok önemli allah korusun inşallah ihtiyacınız olmaz ama bence yoğun bakım olan bir yeri tercih ettim ben

Back
X