hastaneden bağlanıyorum doğum yaptım cok ıyım cok mutluyummmm

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
işte geldım burdayım hiçmi hiç pişman deyılım sezeryan olduğuma cok ıyı gectı ayılmam 10 dakıkayı bıle bulmadı bebeğım prensesim gayet ıyı allahıma şukurler olsun şımdılık bu kadar teyzelerı leptabımız acık harıka hersey yolunda allahım isteyen herkeze evlat hamıle olanlarada benım gibi kolay doğum nasib etsın hemsıreler sasırıyo nasıl sert canın var yoksa bunyedenmı ama bunyeyle alakalı gercekten hepınıze cooook tşkr ederım

ha geldi ha gelicek derken cimcime geldi şükür ki allah uzun ve sağlıklı ömürler versin prensese sanada çokk geçmiş olsun canım benim

tebrikler hayatım...tek dileğim sağlıklı bir kızımın olması dua et canım...önce sağlık sonra prensesim olsun inş...
sana ve kızına sağlılı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum

Tebrik ediyorum sizi.. Mutlulugunuz tarifsizdir simdi.. allah isteyen herkeze bu mutlulugu tatirsin

Bebeginizi doya doya koklayin..

tebrikler gözünüz aydın.maşallah ya ne kadar güzel hastaneden yazıyosunuz.rabbim bizede sizin doğumunuz gibi kolay doğum nasip eylesin

Geçmiş olsun arkadaşım,darısı başımıza artık..Sağlıkta büyütürsün inş. sen yine de dikkat et kendine,hemen iiyim diye ayaklanma,dinlen biraz..

arkadaşım, ben demedim mi sana cuma günü telofonda, korkma diye :)
büyüttükleri kadar degilmiş di mi?
ya biz gözümüzü korkuttuk ya da canımız sağlam :)))
çok sevindim sağlıklı olmanıza.
evimizdeyiz biz de.

Back
X