Hastanelik oldum cok kötüyum :(

Kızlar ben beta degerimi yanlış yazmadim ama neden öyle çıktı bilmiyorum
Ilk degerim 2519 du
Bir hafta sonra yani son durum 1000.0 oldu beb by değer kac anlayamayrm hala bin mi onbin mi bilemyrm doktorda açıklama yapmıyor:(

İdrar yolu gebeliğin kabusu hiç bitmez ama beta rakamlarını doğru yazmışsanız beta düşmüş.
Tekrar beta testi yaptırın, hastanede misiniz hala? Kanama falan var mı?
Bugün çıktm hastaneden kananam yok doktor kesemi gordu kalp atışları daha ykms ilk degerlerm 2519 du
En son 1000.0 boyleydi bende anlayamadm :(

Guzelim bak, o sonuçta aynen şöyle yaziyor demi >1000.0 ? Bu, senin değerin binden fazla demek. Bazi laboratuvarlar degeri tam sonuc olarak verir, kimisi de isterse degerin yuzbin olsun yine 1000 uzeri diye gosterir. Bazi durumlar haric illa sayisal degerin tam verilmesi gerekmiyor zaten (misal dıs gebelik ihtimali, dusuk tehdidi vs)Kesen gorunduyse zaten beta degerinin bi manasi yok. 1000 uzeri demek 1000 demek degil yani. ınşallah seneye bebeginle bayram yaparsin canim:)
Evet canm aynen boylrr yazıyordu senn dedigin gibi cok sagol içimi rahatlattnnn

Karındn bakıldı canim ama nasıl yazıyordu beta değeri >1000.0 aynen böyle yazıyordu

Ee daha ne?
Karından kese gözükmesi için 5binden büyük değer lazım ayrıca eksik bilgi vermişsiniz ">1000.0" demek değer binden büyük demek !
Yani 5bin olur 10bin olur 20bin olur ama binden büyük demek.
İçiniz rahat etsin artık, ben şiştim burada valla :KK53:

Daha miniğin kalp atışınızı duyma stresi var, ikili test sonuçları var, ayrıntılı usg var, şeker taraması var, var oğlu var.
Günah o mercimeğe stres pompalamayın artık.
Kanamanız yok, değeriniz çok güzel, hava da güzel, çıkın azcık gezin mercimekle siz de o da rahatlayın biraz :KK60:

Ee daha ne?
Karından kese gözükmesi için 5binden büyük değer lazım ayrıca eksik bilgi vermişsiniz ">1000.0" demek değer binden büyük demek !
Yani 5bin olur 10bin olur 20bin olur ama binden büyük demek.
İçiniz rahat etsin artık, ben şiştim burada valla :KK53:

Daha miniğin kalp atışınızı duyma stresi var, ikili test sonuçları var, ayrıntılı usg var, şeker taraması var, var oğlu var.
Günah o mercimeğe stres pompalamayın artık.
Kanamanız yok, değeriniz çok güzel, hava da güzel, çıkın azcık gezin mercimekle siz de o da rahatlayın biraz :KK60:
Mercimekk :KK48::21:
Cok tatli anlatmissiniz:KK22::KK37:

Allahin izniyle bisey olmaz degerler yukseliyor hamilelik ilerledikce oyle hatirliyorum. Bende doguma 2hafta kala 40derece ateslendim Antibiotik bile aldim. Cok sukur bsy olmadi.
Sag salim alirsin bebegini insallah kucagina.

Back
X