Merhaba arkadaşlar anneler değerli üyeler
Evde titiz olmama rağmen dağınık bir insanım bu dağınıklık her yere her işe yansıyor en önemlisi de çocuk eşyaları ve bir yere özellikle hastaneye giderken pratik olamıyorum bir saat sadece yanımda gotureceklerimi ayarliyorum bu vakit kaybı ve çocuğun benim bu beceriksizligimi beklemesi ona da eziyet daha pratik olmam gerekiyor evden çıkarken dışarda ve gelirken ..
Evi pırıl pırıl yapıyorum yine de arkam dağınık ve bir şeyler ters gidiyor bu da beni çok yoruyor
Herkes en azından bana bir şey söylerse belki açıklarım kapanabilir . Şimdiden teşekkürler
Temizliğini çocuk uyurken yap. Ya da yanında oyun arkadaşı (!) varken. Çanta hazırlama ise, özel bir çanta ayarla, içinden mamasını, yedek kıyafetlerini, ıslak mendilini, bezini eksik etme, bebekse tabi. Içine koyacağın tek şey biberonu olsun evden çıkarken.
Temizliğini çocuk uyurken yap. Ya da yanında oyun arkadaşı (!) varken. Çanta hazırlama ise, özel bir çanta ayarla, içinden mamasını, yedek kıyafetlerini, ıslak mendilini, bezini eksik etme, bebekse tabi. Içine koyacağın tek şey biberonu olsun evden çıkarken.
13 aylık işte , günden güne ihtiyaçları artıyor yanımda valiz gotursem daha iyi diyorum , babayla çıktıklarında bu kadar kaos olmuyor sıcak su soğuk su mama biberon emzik bı kat kıyafet bez ıslak mendil. Ama kendim çıktığım zaman aman Allahım... Dışardan yemiyoruz yumurta hasla yiyecek kahvaltılık vs kaşığı bilmem nesi oyuncağı meyvesi derken.... Çünkü sabah 7 de başlıyoruz akşam 18 de çıkıyoruz hastaneden. Uzun sürüyor bunlar , eve gelince dün tüm her şeyi makineye attım yıkadım cimlerde yuvarlandığı için batıyor
Ben henüz doğum yapmadım ama doğumdan sonra yanımda pek kimse olmayacağı için herşeyi kendim yapmam lazım.
Bir sırt çantası edindim içine ilerde bebeğin ihtiyaçlarını koyucam sonra eksilen olursa tamamlarim sadece çantayı al çık yapmayı düşünüyorum. Çünkü zaten evden çıkarken bebeği hazirlamam yeterince zamanımı alır
Ben henüz doğum yapmadım ama doğumdan sonra yanımda pek kimse olmayacağı için herşeyi kendim yapmam lazım.
Bir sırt çantası edindim içine ilerde bebeğin ihtiyaçlarını koyucam sonra eksilen olursa tamamlarim sadece çantayı al çık yapmayı düşünüyorum. Çünkü zaten evden çıkarken bebeği hazirlamam yeterince zamanımı alır
Sırt çantası bile ağır geldi yanlış çanta tercihi yapmışım , geçen bı kadında diktorgen biçimde dik duran yumuşak ve bakınca fermuar altlari karistirmayan bı çanta gördüm sırta da takılıyor canta tercihi çok önemli , bebek arabasinin hafifliği vs her şey faktör yani ben de cantayi al çık yaparim derdim ama hiç te oyle olmuyor gerçekten bebekken ihtiyaçları daha azdı şimdi evi taşıyoruz yanımızda heleki diş çıkarma donemiyse bebek bezleri sayıları artıyor elini attığında işte burda diyecek kadar pratik olmalı her şey , bu kadar kaosu beynim kaldirmiyor onca yol yürüyerek ve tek vasıta ile vs çok zor 10 11 saat hastanede.