Doğuma Hazırlık Hastaneye gidiste ve çıkışta ne giymek lazım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kadriye2183440

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
81
25
38
27
Henüz kendim için alışveriş yapamadım. Lohusa pijamasi almayi dusunuyorum hangisini önerirsiniz nasil yapmam lazimmm 😞 ve hastaneden çıkışta ne giymem lazim çok telasliyim ve cok korkuyorum 🙄

Şu gorona zamanlarında lohusa pijamani hastanede değil evde giyin reis
Hastaneden geldiğin kıyafetleri bu illet hastalık yüzünden eve gelir gelmez kötü pis kaka diye muamele yapıyorsun zaten ..
Bebisine de kendine de rahat edebileceginiz kıyafetler al
Eve gelince tertemiz lohusa pijamani giydirir evladını da tertemiz yıkar tertemiz kıyafetini giydirirsin
Evet insan heves ediyor güzel şeyler giymek ve evladını ilk güzel kıyafetler ıçinde görmek istiyor ama bu gorona zamaninda mantıklı hareket etmek lazım

Henüz kendim için alışveriş yapamadım. Lohusa pijamasi almayi dusunuyorum hangisini önerirsiniz nasil yapmam lazimmm 😞 ve hastaneden çıkışta ne giymem lazim çok telasliyim ve cok korkuyorum 🙄
Ben sezeryan olmustum ve gecelikle daha rahat etmistim daha rahat hareket ediliyo pantolon daha zor ve kanama oldugu icin falan hastanede kalirken rahat ediyosunuz bence gecelikle. Giriste cikistada esofman giymistim yani neyle rahat ediyosaniz o ozel bi seye gerek yok bence 😊

Ben sezeryan olmustum ilkinde normal kiyafetle gittim orda onluk giydim dogumdan cikinca pijamamin ustunu giydim sonda cekilince pijama altini giydim kalin ped koymuslar pijama altimda inceymis belli oluyordu ustume sabahlik giyip yurudum koridorda bu sefer ona dikkat ederek alacagim. Sizinki normal olacaksa hastaneye yattiginizda acilma vs takibi yapilacagindan gecelikle daha rahat edersiniz sanirim bu birazda kisiden kisiye degisiyor birde emzirmek icin rahat acilmasina dikkat edin

😁😁😁 Ben de böyle arastirirdım hastaneye inanılmaz paspal gittim . Uzeeimde eşimin en eski pijaması vardı 😁😁😁😁 hastaneden çıkarken de hazırladığım çantaya koyduğum pijama takımını giydim. Çünkü ayakta durmakta da dogrulmakta da çok zorlanıyordum bir de güzel güzel giyinmeyi dusunemezdim. 😁 Lohusa pijaması falan almadim sonra da kullanabilecegim üstü gömlek gibi düğmeli olanlardan aldım hiç sorun yaşamadım.

Elbette hayalim elbiseyle girip hastane çıkışında başka bir elbise giyip bebeğim kucağımda ayrılmaktı 😁

Back
X