Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Hastası OLDUM!!

Birisi bana bu elbiseyi nerden bulacagımı söyleyebilirmi? Kafayı yemek üzereyim lütfeeeen! :-/

kafayı yiyecek ne varki şekerim
gir google a görsellerde fotoğraf makinesi şekli var arama yaptığın yerin hemen yanında.
oraya resmi yükle bu resmin olduğu her site çıkacak karşına. satış yapanları böylelikle görürsün

Canıım, yaptım ben o dediğini evet bir sürü site çıkıyor fakat ben bu elbiseyi istanbulda bi yerden temin etmek istiyorum..
Fiyatını satıldığı yeri falan arıyorum fakat yok bulamıyorum, belki göz aşinalığı olan birileri vardır diye sordum..

Two by Rosa Clará firmasının 2013 yılının , kokteyl elbisesi koleksiyonundan bu kıyafet.
bu firma bir ispanyol markası. beymen bunun gelinliiklerini satıyor. ama kokteyl kıyafetlerini de satıyor mu bilemiyeceğim
beymen bridal bölümü istediğiniz gelinliği bedeninize göre yurt dışından getirtiyor. belki koktryl elbisesi içinde bu geçerlidir.

Bu elbiseyi görür görmez telefonuma kayıt etmiştim sonra da bu mıdelin gece mavisi biraz farklı modelini de gördüm . O gün bugündür bende hangi marka olduğunu araştırıyorum ama bulamadım. Şimdi de burda benim gibi meraklı birine daha ras geldim :) ve varsa KK da var yukarda arkaş firmayı biliyormuş. Konuyu acanada cevaplayanada teşekkür ederim :)) fazla dekolte kulanmayan ben icin gayet uygun bir abiye. Bide kilolarımdan kurtuldum mu oooooh.

BENCE; hiç bir özelliği olmayan dümdüz sıradan bir elbise ne işçilik var ne detay. Renk ise ölü. Bunu bırak kokteyle cenazeye giysen belki dikkat çeker oda siyah olmadığından. Türk modası varken ispanyollara fransızlara böyle bir model için gitmek ayıp olur.
(Zevk renk meselesi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…