- Konu Sahibi Desdemonarch
Arkadaslar atesim 39 ve evde yalnizim cunku ev arkadasim kopek aldigi icin evden ayrildi. Sevgilim 300 metre ilerde oturuyor ama o da megerse beni terk etmek istiyorjus dun ogrendim sabaha dek agladim. Kiranin hepsi bana kaldigi gibi 300 depozito arti memur kontrat sahibi ve memur kefil istiyor ev sahibi. Bu sikisiklikta 5 saatligine bir tur grubuna mihmandarlik edip 200 tl elden alma firsatini hasta oldugum icin kaciriyorum. Turkcell faturasi 150 birikmis arayip duruyorlar ve tek destegim beni umursamiyor. Agladim uzuldum bir de hastayim ama umrunda degilim bu nedir bilemedim her sey ust uste geldi dualarinizi eksik etmeyin cok zor durumdayim.
Not ankarada olup yarin 1le 6 bucuk arasi ingilizce ya da fransizca mihmandarlik yapabilecek birileri varsa mesaj atsin kendim yerine birini yonlendirmezsem bu halde gitmek zorunda kalacagim
anitkabir, kale, hamamonu falan gosterilecek herkese mesaj attim telden cevap gelmedi 
Not ankarada olup yarin 1le 6 bucuk arasi ingilizce ya da fransizca mihmandarlik yapabilecek birileri varsa mesaj atsin kendim yerine birini yonlendirmezsem bu halde gitmek zorunda kalacagim