Hastayim, terk ediliyorum ve çeviri işini kaçırıyorum

Desdemonarch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
162
4
46
Ankara
Arkadaslar atesim 39 ve evde yalnizim cunku ev arkadasim kopek aldigi icin evden ayrildi. Sevgilim 300 metre ilerde oturuyor ama o da megerse beni terk etmek istiyorjus dun ogrendim sabaha dek agladim. Kiranin hepsi bana kaldigi gibi 300 depozito arti memur kontrat sahibi ve memur kefil istiyor ev sahibi. Bu sikisiklikta 5 saatligine bir tur grubuna mihmandarlik edip 200 tl elden alma firsatini hasta oldugum icin kaciriyorum. Turkcell faturasi 150 birikmis arayip duruyorlar ve tek destegim beni umursamiyor. Agladim uzuldum bir de hastayim ama umrunda degilim bu nedir bilemedim her sey ust uste geldi dualarinizi eksik etmeyin cok zor durumdayim.

Not ankarada olup yarin 1le 6 bucuk arasi ingilizce ya da fransizca mihmandarlik yapabilecek birileri varsa mesaj atsin kendim yerine birini yonlendirmezsem bu halde gitmek zorunda kalacagim :( anitkabir, kale, hamamonu falan gosterilecek herkese mesaj attim telden cevap gelmedi :(

çok gecmıs olsun hepsı gecer ınsallah gececekte..kötu seyler ustuste gelır bazen ama bırden de gıder sıkma canınıonemlı olan saglıgın suan.

Butun eklemlerim agriyor ilk defa yalnizken hasta oluyorum :( yonetici kadin ust kat komsumuz oglu tus'a hazirlaniyor yarin kotulersem onlara cikacagim. Sevgilim beni aldattigi kizlara ben zamaninda terk edildim aynisini ona yasatmak istemiyorum ama o da bir turlu anlamiyor bitirmek istedigimi demis. Terbiyesiz kiz beraber olmalarinin ayrintilarina kadar anlatmis arkadasima facebooktan. Zaten biliyordum gecen senenin olayi bu ama benim hakkimda boyle kucjltucj konusmasina cok uzuluyorum her seferinde. Ben cok ayrilmak istedim her seferinde sevgilim canim askim, bana katlanan tatli sevgilim dedi. Simdi hem maddi hem manevi hem de saglik yonunden kotu haldeyken aramaya korkuyorum belki yine "laf anlamaz yapiskan" diyecek hakkimda. 3 senedir beraberiz cok kirginim. Atesim dussun diye ilik dus alayim mi bel bolgem kopacak gibi agriyor..

canıım keske bı acıle gıtseydın :( atesın coksa ılık bır dus al ama üşütme bu seferde dikkat et...kas gevsetıcı ılac varsa kullan dustan sonra ıyı gelır ...cok gecmıs olsun canım yaa...sevgilinde adam degılmıs bunlar edılecek laflar mı yaaa bır erkege yakısıyor mu ...

kiz lo genemi sen :1::1:

Canim ogrenciyim ben ankara'da. Ailem baska sehirde. Ev arkadasim aniden cikinca yalniz kaldim. Bu saatte arayabilecegim sevgilim vardi o da ilgi cekmeye calisiyorsun diyecek diye korkuyorum. Sabah acile giderim en kotu. Ama dun cok agladim cam acik yattim bisey yemedim ondan cikti heralde. Her yerim agriyor banyoya girme korkusu falan dusunecdk halim yok ama iyice usutur muyum diye cekiniyorum. :(

Canim ogrenciyim ben ankara'da. Ailem baska sehirde. Ev arkadasim aniden cikinca yalniz kaldim. Bu saatte arayabilecegim sevgilim vardi o da ilgi cekmeye calisiyorsun diyecek diye korkuyorum. Sabah acile giderim en kotu. Ama dun cok agladim cam acik yattim bisey yemedim ondan cikti heralde. Her yerim agriyor banyoya girme korkusu falan dusunecdk halim yok ama iyice usutur muyum diye cekiniyorum. :(

saka yaptim canim ya uzuldum durumuna bir sans sevgilini arasan yinede yani insanlik olmedi heralde zor durumda olmassan sende aramassin baskada caren yok gibi o evdne giden arkadasla kotumu ayrildin ? binada sana yardimci olacak kimse yokmu :26:keske elden birsey gelse :25:

Yok ev arkadasimla kotu ayrilmadik ama kiz uyuyordur bir atesim cikti dige de insanlari ayaga kaldirmayayim diyorum :( boyle durumlarda insan ilgi sefkat ne bileyim nane limon kaynatacak birini ariyor doktordan cok. Sevgilimle dun kriz yasadik kavga degil ama duyduklarima cok agladim o da eh yeter kacicam ankaradan deyip yuzume kapatti. Bugun soguk konustuk yarin aksama kadar isi varmis arayamam :(

Yok ev arkadasimla kotu ayrilmadik ama kiz uyuyordur bir atesim cikti dige de insanlari ayaga kaldirmayayim diyorum :( boyle durumlarda insan ilgi sefkat ne bileyim nane limon kaynatacak birini ariyor doktordan cok. Sevgilimle dun kriz yasadik kavga degil ama duyduklarima cok agladim o da eh yeter kacicam ankaradan deyip yuzume kapatti. Bugun soguk konustuk yarin aksama kadar isi varmis arayamam :(

yalniz basina zordur yaa :25::25::25:

yok ev arkadasimla kotu ayrilmadik ama kiz uyuyordur bir atesim cikti dige de insanlari ayaga kaldirmayayim diyorum :( boyle durumlarda insan ilgi sefkat ne bileyim nane limon kaynatacak birini ariyor doktordan cok. Sevgilimle dun kriz yasadik kavga degil ama duyduklarima cok agladim o da eh yeter kacicam ankaradan deyip yuzume kapatti. Bugun soguk konustuk yarin aksama kadar isi varmis arayamam :(

ates mikrop kaynaklı bi durum olur genelde ada cayı içsen varsa iyi gelir sanki bide üşüyorum diye sarılıp sarmalanma soyun biraz oda sıcaklıgında boyun baş koltuk altına vede ayagına ılık uygulama yap geçmiş olsun

Iste daha once hic kimse olmasa sevgilim eve goturup ilgilenirdi. 300 metre otede oturuyor ama o da cok kirdi beni bilmiyorum.. cok sagolun yalniz birakmadiginiz icin. :2:

ates mikrop kaynaklı bi durum olur genelde ada cayı içsen varsa iyi gelir sanki bide üşüyorum diye sarılıp sarmalanma soyun biraz oda sıcaklıgında boyun baş koltuk altına vede ayagına ılık uygulama yap geçmiş olsun

Cok sagol bana da mikrobik gibi geldi. Gecen hafta da sevgilim hastaydi bu arada ondan gecti herhalde. Simdi ayak vr koltukaltlarimi yikayip yatacagim sabaha daha iyi olur insallah.

ama boyle olmazki atesinde yuksekmis bari bi hastaneye gotursun :25:
39 su an atesim. O simdi kavgaliyiz diye ilgi cekmeye calisiyor kurtulamadik bundan da derse dayanamam artik cok agladim bunlara ben.. gecer mutlaka, en kotu 8 gibi komsuya cikarim. Sizleri cok seviyorum sagolun. :17:

Son düzenleme:
39 su an atesim. O simdi kavgaliyiz diye ilgi cekmeye calisiyor kurtulamadik bundan da derse dayanamam artik cok agladim bunlara ben.. gecer mutlaka, en kotu 8 gibi komsuya cikarim. Sizleri cok seviyorum sagolun. :17:

kiz 8 e kadar nasil olacak bari bi dusmus neyim al ne iyi gelirki baska sut felan isit kendine gucun yettigi kadar:25:
sende sagol iyi ol ya ALLAH YARDIMCIN OLSUN ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)

Son düzenleme:
kiz 8 e kadar nasil olacak bari bi dusmus neyim al ne iyi gelirki baska sut felan isit kendine gucun yettigi kadar:25:
sende sagol iyi ol ya ALLAH YARDIMCIN OLSUN ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)

Sagol tweetim biraz uyudum kalkinca da islak bezle koltuk altima bir de karin bolgesine soguk uyguladim daha iyiyim simdi bi de istahim acildi sanki iyilesicem sanirim. Cay koyup bisiler yiyecegim. Gobek tarafim resmen yaniyor bildigin aci var, bir de bacaklarim deli gibi agriyor ilac alinca rahat ederim artik.

Sagol tweetim biraz uyudum kalkinca da islak bezle koltuk altima bir de karin bolgesine soguk uyguladim daha iyiyim simdi bi de istahim acildi sanki iyilesicem sanirim. Cay koyup bisiler yiyecegim. Gobek tarafim resmen yaniyor bildigin aci var, bir de bacaklarim deli gibi agriyor ilac alinca rahat ederim artik.

Geçmiş olsun, yalnız olmak zor bu durumda, daha iyi hissediyorsan yarın ki işini hallet ama sonra doktora mutlaka git, enfeksiyon geriler gibi durup sonra yeniden hortlayabilir daha kötü olur o zaman.

Tek başına öğrenci olmak zor, Allah yardımcın olsun, sevgiline de bir güzel bay bay de, böyle zamanda yanında olmayan adamın hayrı batsın.

Back
X