Iyiyim canim sagol cay iciyorum. Bir seye kafam takildi, size danisayim...
Simdi bu rehberlik isi icin beni 2sinde aramislardi prensipte anlastik ama ondan sonra 5 gun ses cikmadi ben de iptal oldu herhalde saniyordum. Dun gece 10da aradilar yarin 1de anitkabirden alirsiniz grubu diye ben de biraz daha iyiydim iyi tamam dedim sonra atesim yukselince 2 saat sonra mesaj attim dedim ki rahatsizim ama magdur olmamaniz icin baska cevirmen arkadaslari arayacagim bulursam haber veririm mutlaka diye.. gece 4'e kadar 6 kisiye mesaj attim samimi olanlari aradim ettim ama cogu yds'ye girdiginden gelemediler. Bu arada adamlara da haber verdim ben bir yandan ariyorum siz de alternatiflerinizi arayin diye. Atesim 39 bucuktu en son uyudum 4 bucuk gibi. Sabah bir baktim ki milyon kere aramislar, araci olan sofor adami da bunaltmislar kafile rezil oldu napicaz diye. Delirttiler su saate kadar hasta yattigim halde 1000 kere taciz eder gibi aradilar en son da bu nasil is ahlakidir, bu cok kotu okdu haberiniz olsun... diye tehditkar bi mesaj atmislar sinirlerim bozuldu. Ben de cevaben. "esas bu nasil kriz yonrtimidir, siz rehberi gece 10da arayip final check yapiyorsunuz, iki saat icinde size rahatsizlik bildirildigi halde sabaha kadar hic bir cabada bulunmuyorsunuz,ben hasta halimle gerek dt gerek tubitak cevirmenlerini ariyorim pazar sabahin korunde.. evet kotu okdu hem benim icin hem de grup icin ama is bilmezliginizi bana yikamazsiniz" dedim. Ne bu simdi.. Bu cok kotu oldu haberiniz olsun... derken tehdit mi ettiler?