Hastayim, terk ediliyorum ve çeviri işini kaçırıyorum

Yok ev arkadasimla kotu ayrilmadik ama kiz uyuyordur bir atesim cikti dige de insanlari ayaga kaldirmayayim diyorum :( boyle durumlarda insan ilgi sefkat ne bileyim nane limon kaynatacak birini ariyor doktordan cok. Sevgilimle dun kriz yasadik kavga degil ama duyduklarima cok agladim o da eh yeter kacicam ankaradan deyip yuzume kapatti. Bugun soguk konustuk yarin aksama kadar isi varmis arayamam :(

Hastalık geçer, çeviri işi de bulunur. Yeni ev arkadaşı da çok zor değil, ama sen bu adamdan kurtulmazsan en büyük belan bu olur.

yaşadıklarının hepsi seni güçlendirecek yıkmayacak şeyler, ama erkek arkadaşın seni istemiyor sevmiyorken 300 mt ötemde ama benimle ilgilenmiyor yok kızar terslerse ben dayanamam dersen o zmn sana kızarım. bu dünyadan bi o inmediya güzelim niye kendini bu konuma düşürüyorsunki? bırak ne istiyorsa onu yapsın arama sorma tüm bagını kopar onunla konuş son kez tokat gibi insin suratına gerçek. sen onunla mı dogdun da onsuz öleceksin yahu? adam kimlere dert yanmış laf anlamaz yapışkan ne demek istemiyorum da o anlamak istemiyor ne demek. konuşacak paylaşacak ne kalmış hala tek desteğim diyorsun.
yapma bunu kendine, yapma.. sonu kötü besbelli izin verme..

Biliyorum aslinda beni sevmedigini ama attigi mesajlari, konusmalarini gorseniz... iki lafinin biri canim askim, yarim, tatli askim, bana katlanan bitanecik sevgilim vesaire... o zaman inanmak istiyor insan. Bir de 3 sene oldu birsuru badire atlattik en az 3 acik acik ihanetini biliyorum, cinsellik yasamiyoruz ten uyumu yok diyor anca sarilip uyuyoruz. Ben daha fazlasini aramazken onu oyle kabul etmisken elalemin pis karakterli,banyo yapmaktan habersiz sabahlara kadar bi o adam bir bu adamla barlarda gezinen kizi utanmadan 45 dakika beraber olduk cok da iyiydi herhalde ereksiyon hapi aldi vesaire diyebiliyor. Oyle kirildim ki. Bunu ona soyleyip nasil insanlarla beraber oldugunu bilmesini istedim eeeh biktim gidiyorum ben istanbul'a tasinscagim burdaki her seyden biktim deci yuzume kapatti. Bugun de hasta oldugumu bildigi halde ne aradi ne sordu.

Allah Allah ne tuhaf şey ya adam seni 3 kere aldatmış pis kızlarla sen hala sevgilim diyorsun hiç mi soğumadın ondan? Bu adamın senden bir çıkarı var da ne olduğunu çözemedim.

Biliyorum aslinda beni sevmedigini ama attigi mesajlari, konusmalarini gorseniz... iki lafinin biri canim askim, yarim, tatli askim, bana katlanan bitanecik sevgilim vesaire... o zaman inanmak istiyor insan. Bir de 3 sene oldu birsuru badire atlattik en az 3 acik acik ihanetini biliyorum, cinsellik yasamiyoruz ten uyumu yok diyor anca sarilip uyuyoruz. Ben daha fazlasini aramazken onu oyle kabul etmisken elalemin pis karakterli,banyo yapmaktan habersiz sabahlara kadar bi o adam bir bu adamla barlarda gezinen kizi utanmadan 45 dakika beraber olduk cok da iyiydi herhalde ereksiyon hapi aldi vesaire diyebiliyor. Oyle kirildim ki. Bunu ona soyleyip nasil insanlarla beraber oldugunu bilmesini istedim eeeh biktim gidiyorum ben istanbul'a tasinscagim burdaki her seyden biktim deci yuzume kapatti. Bugun de hasta oldugumu bildigi halde ne aradi ne sordu.

Canım geçmiş olsun hastalığın için..erkek arkadaşın için kötü şeyler söylemek isterdim hak ediyor çünkü..Sen neden hala onunla birliktesin ki,seni sevmeyen aldatan kötü gününde yanında olmayan biriyle devam etmen doğru mu sence..Bir de üzerine o bıkmış senden :47::47::47: bi defolsun gitsin allah aşkına

kusura bakma ama sen bunlara izin verdigin icin suclusun bi kere. ne ihaneti yahu hemde 3 kez ne bekliyorsun bu iliskiden ki devam ediyorsun adam kendini belli etmis istedigi gibi yasio sen ne istiosun hayattan beklentin neki buna ndden katlandigini aciklayablrsn belki ilginc ya cidden hala hastayim aramadi die kendini mi uzuosun sen? olmadi sen ara bide. valla ben anlayamiorum simdi kotu bsy cikicak bide ben uzmek istemiorum seni. umarim tez zamanda aklin basina gelir de kurtulursun bu adamdan

Bugun nasilsin ?
Diger sahislari bosver artik yazdigini okudum midem bulandi:25:
Kendine yeni bir baslngic yap :23:

Bugun nasilsin ?
Diger sahislari bosver artik yazdigini okudum midem bulandi:25:
Kendine yeni bir baslngic yap :23:

Iyiyim canim sagol cay iciyorum. Bir seye kafam takildi, size danisayim...

Simdi bu rehberlik isi icin beni 2sinde aramislardi prensipte anlastik ama ondan sonra 5 gun ses cikmadi ben de iptal oldu herhalde saniyordum. Dun gece 10da aradilar yarin 1de anitkabirden alirsiniz grubu diye ben de biraz daha iyiydim iyi tamam dedim sonra atesim yukselince 2 saat sonra mesaj attim dedim ki rahatsizim ama magdur olmamaniz icin baska cevirmen arkadaslari arayacagim bulursam haber veririm mutlaka diye.. gece 4'e kadar 6 kisiye mesaj attim samimi olanlari aradim ettim ama cogu yds'ye girdiginden gelemediler. Bu arada adamlara da haber verdim ben bir yandan ariyorum siz de alternatiflerinizi arayin diye. Atesim 39 bucuktu en son uyudum 4 bucuk gibi. Sabah bir baktim ki milyon kere aramislar, araci olan sofor adami da bunaltmislar kafile rezil oldu napicaz diye. Delirttiler su saate kadar hasta yattigim halde 1000 kere taciz eder gibi aradilar en son da bu nasil is ahlakidir, bu cok kotu okdu haberiniz olsun... diye tehditkar bi mesaj atmislar sinirlerim bozuldu. Ben de cevaben. "esas bu nasil kriz yonrtimidir, siz rehberi gece 10da arayip final check yapiyorsunuz, iki saat icinde size rahatsizlik bildirildigi halde sabaha kadar hic bir cabada bulunmuyorsunuz,ben hasta halimle gerek dt gerek tubitak cevirmenlerini ariyorim pazar sabahin korunde.. evet kotu okdu hem benim icin hem de grup icin ama is bilmezliginizi bana yikamazsiniz" dedim. Ne bu simdi.. Bu cok kotu oldu haberiniz olsun... derken tehdit mi ettiler?

yalnız yaşarken hastalanmanın ne olduğunu iyi bilirim ankara'da olsam gelir bakardım sana valla.seni aldatan bir adamla beraber olarak kendine eziyet etme bence.hem ten uyumu olmayan ilişkiyi ne yapacaksın öyle hayat mı geçer?adam sana değer vermiyormuş belli bir de aldatarak hem seni hem kendini küçük düşürüyor.bir an önce kurtulmaya bak

Oturup aglamak istiyorum her sey ust uste mi gelir?
O paraya esas benim ihtiyacim vardi ama rezil durumdayim gidemedim. Bir yandan sevgilim bir yandan bana tek basima kalan kiradir kontrattir faturadir masraflar.. Anne babamin yanina donsem diyorum bu sefer de ordaki huzursuzlugum aklima geliyor. Babami. Alkol problemi, patavatsizligi, annemin bitmeyen depresyonu, tek cocuk olarak ikisinin de sacmaliklarina katlanmak... gozum yemiyor. Tutup da elalemin beceriksiz turizmcisi bana laf edince iyice sinirlerim bozuldu. Gerizekali adam beni bunalttigin sure zarfinda saga sola haber salsan kac tane rehber bulurdun. Of..

O paraya esas benim ihtiyacim vardi ama rezil durumdayim gidemedim. Bir yandan sevgilim bir yandan bana tek basima kalan kiradir kontrattir faturadir masraflar.. Anne babamin yanina donsem diyorum bu sefer de ordaki huzursuzlugum aklima geliyor. Babami. Alkol problemi, patavatsizligi, annemin bitmeyen depresyonu, tek cocuk olarak ikisinin de sacmaliklarina katlanmak... gozum yemiyor. Tutup da elalemin beceriksiz turizmcisi bana laf edince iyice sinirlerim bozuldu. Gerizekali adam beni bunalttigin sure zarfinda saga sola haber salsan kac tane rehber bulurdun. Of..

canım durumuna üzüldüm gerçekten. bak benim bir arkadaşım var, o da ankarada senin gibi bölümü yabancı dil. istersen ve arkadaşım da isterse iletişim bilgilerini birbirinize verebilirsiniz. böyle zor zamanlarda bir hem o sana yardımcı olur, belki sen de ona yardım olursun

Iyiyim canim sagol cay iciyorum. Bir seye kafam takildi, size danisayim...

Simdi bu rehberlik isi icin beni 2sinde aramislardi prensipte anlastik ama ondan sonra 5 gun ses cikmadi ben de iptal oldu herhalde saniyordum. Dun gece 10da aradilar yarin 1de anitkabirden alirsiniz grubu diye ben de biraz daha iyiydim iyi tamam dedim sonra atesim yukselince 2 saat sonra mesaj attim dedim ki rahatsizim ama magdur olmamaniz icin baska cevirmen arkadaslari arayacagim bulursam haber veririm mutlaka diye.. gece 4'e kadar 6 kisiye mesaj attim samimi olanlari aradim ettim ama cogu yds'ye girdiginden gelemediler. Bu arada adamlara da haber verdim ben bir yandan ariyorum siz de alternatiflerinizi arayin diye. Atesim 39 bucuktu en son uyudum 4 bucuk gibi. Sabah bir baktim ki milyon kere aramislar, araci olan sofor adami da bunaltmislar kafile rezil oldu napicaz diye. Delirttiler su saate kadar hasta yattigim halde 1000 kere taciz eder gibi aradilar en son da bu nasil is ahlakidir, bu cok kotu okdu haberiniz olsun... diye tehditkar bi mesaj atmislar sinirlerim bozuldu. Ben de cevaben. "esas bu nasil kriz yonrtimidir, siz rehberi gece 10da arayip final check yapiyorsunuz, iki saat icinde size rahatsizlik bildirildigi halde sabaha kadar hic bir cabada bulunmuyorsunuz,ben hasta halimle gerek dt gerek tubitak cevirmenlerini ariyorim pazar sabahin korunde.. evet kotu okdu hem benim icin hem de grup icin ama is bilmezliginizi bana yikamazsiniz" dedim. Ne bu simdi.. Bu cok kotu oldu haberiniz olsun... derken tehdit mi ettiler?

tehdit degildir canim ya belki bidaha is vermeyiz anlaminda demistir..
ah uzuldum sana ya annenlere gitmiyorsanda biraz harclik iste bari yoksa nerden getireceksin :25:

Back
X