hata bende mi?

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
içim sıkıntıyla dolu ne olur akıl verin eski konumada yazdım ama cvp gelmedi

bugün sınıfta bi tane kız sevgilimden not istedi o da tamam dedi ama bu kız zamanında bana ne not verdi ne de hocanın ne işlediğini söyledi kız gidince
bende sevgilime ne ona not veriyosun ya o bana şöyle şöyle yaptı diye anlattım
o da herşey sorun oluyor ya diye surat yaptı o sıra yanımda bi kız arkadaşım var samimi bi arkadaşım
bende arkadaşıma ben kötü bişi mi söyledim ya neden tafra yapıyor dedim kızda yoook dedi
sonra dışarı çıktık sevgilimle epey tartıştık
ben onu arkadaşımın yanında azarlamışım
bende yok o sinirle öyle konuştum sana kızmadım dedim ha sinirlenince benden çıkar hemen diye bağırdı gözlerim doldu eve gidiyom dedim çıktım okuldan sandım ki arkamdan gelecek yok gelmedi
otobüse bi bindim duraktaydı arkamdanda gelmiş çaktırmdan takip etmiş
neyse eve geldim msj attım ben kızmak için yapmadım diye ama kızdın diye uzattı bende onu suçladım bu kızla konuşurken durmadan dürtüyodum off yapmıştı bana of yaptın falan dedim beni hiç anlamak istemedi ya ben o kıza tepkiliydim ondan öyle gergin konuştum diyorum suçluyo beni çocukmuyum ben diye baya uzadı tartışma
tamam sen haklısın sinirden deliriyorum ya msj atma yazdı atmadm
ya ne biliyim çok tepki verilecek bi durummu bu
kafam karışık ben mi suçluyum ya içim çok daraldı

canım belki sevgilinin yapısı böyledir..aşırı tepki veriyordur..veya o an ona güvenmediğini düşünüp sinirlenmiş olabilir..sen hiç mesaj filan atma..o sakinleşince de anlatmak istediğini sakince anlat..umarım aranız düzlir..ama bi bayan olarak haklısın..!

bir önceki konunda sevmediğini söylemişsin.Şuan bu kavganızı niye bu kadar önemsiyorsun pekii? ben onu anlamadım.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…