• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata ettim affettirmek için akıl verin kızlarrr

nıye boyle tepkı verdıgınızı hıc anlayamadım.. bas harf olayı falan sacma olduguna karar verdım bende. ama ben hatalıyım ona suprız yapıp mutlu etmek ıstıyorum nesı kotukı bunun kızlar:17:

tartışma ertesi barışmak için bunları yapmak ona göre havaya girmek demektir bence..sevdigini tabiki mutlu edeceksin ama bu sölediklerin duygunun yogun oldugu zamanlarda yapılsa daha hatırlatıcı daha hoş olur..bunu şimdi yaparsan şımarır ve nazlanır ve bunua benzer şeyleri her tartışmanızda bekler yapmayıncada sen kötü olursun..yorumları yanlış algılama cnm..

arayıp özür dilemek ya da içten bi mektup yazıp göndermek olabilir de gerisine gerek yok bence ;)

bence ortada br hata varsa affedilmek için sürüm sürüm sürünmek türlü süprizler yapmak yerine partnerinizin karakterine göre ya sıcağı sıcağına ya da biraz zaman geçince konuşmak gibisi yoktur!
ya da sıcak bir mesaj yollayarak hatanızın farkında olduğunuzu onu sevdiğinizi yazın.
binlerce özürmüş çiçekmiş tişörtmüş açıkcası bunlar ilişkiyi laçkalaştırır diye düşünüyorum.
Ne yaptınız ki bu kadar sürünüyorsunuz? Knedinizi güzelce ifade edin yetmez mi? Sonra ne zaman bir hatanızolsa bunları bekleyecek!
Hem bu kadar büyütürseniz küçük bir hatayı kocamanmış gibi algılamasına neden olursunuz demedi demeyin

Ne kadar garip arkadaş sevgilisi için güzel sürprizler yapmak istemiş herkes karşı çıktı..Neden böyle katısınız anlamadım ki..Sizin ilişkilerinizde böyle sevimli sürprizler,renkler hatta çocukluklar yok mu?Bunlar olmadan ilişkinin tadı çıkarmı ki?Şımartmayın demişsiniz ne var ki gerçekten seven adam şımarmaz zaten aksine aynı şekilde karşılık vermeye çalışır..Açıkçası benim ilişkimden çocuklukları alırsanız geriye siyah beyaz sıradan günler kalır..İlişkinin renkleri bunlar,yapmayın..

tabi ki gülünür keyifli vakit geçirilir zaman zaman çocuklar gibi olunur ama bir hata yaptı diye de böyle dünyayı önüne sererse sonra her hatasında sevgilisi hep suçlayacak onu
bence bu gibi süprizleri aranız iyiyken yapsanız daha iyi; deli gibi kavga etmiştik sonra sen bana bunu yapmıştın diye hatırlamasındansa...
hem dedim ya; erkekler çabuk alışır böyle şeylere; tecrübeyle sabittir ama istiyorsanız siz de tecrübe edip görün :)
asla günah keçisi ilan etmeyeceksin kendini ben bunu bilirim

surpriz fikri guzel , ama bicok arkadasinda dedigi gibi bu durum icin uygun degil..
kendini affettirmek bu kadar zor olmamali, naptinki sadece kucucuk bi yalan soylemissin aldatmadin ya !

bi mesaj yada telefon kafi:82:

surprizleride ozel gunlerde yaparsin, bunlari simdi yaparsan ozel gunlerde ne yapacaksin ?:68:

bence de içten bir özür yeter hem daha fazlasını yapman senin büyük bi hata yapmış olduğun fikrini uyandırır onda

Back
X