Hata mı yapıyorum ? Lütfen bi akıl verin :(

elayca85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
7
0
1
40
Merhaba kızlar daha öncede yazmıstım sizlere nişanlımla ilgli sorunumu kaç gündr acayip huzursuzdum. Bugün annm ve babamla konuştm. Ayrılmak istediğimi söyledim arkamda olduklarını söylediler. Ama nişanlıma kıyamıyorum bi yrdede. Ama ailesi çok paragöz öyle böyle değil dışarı cıkmamıza bile laf söylüyor para gidiyor diye.. Her lafları para. Kısaca para hep bizim mutlulugmuzun önüne geçti. Kaynanamıda görseniz sözde ogluna çok düşkün. Artık kv me gitmeye korkar oldum çok patavtsız olup olmadık yerde olup olmadk laflar söylüyor. Ben çok hassas bi insanım kaldıramıyorum böyle seyleri. Daha evlenmeden bu kadar sorun cıkmasını kaldıramıyorum çk üzülüyorum. İsteme günümde yaptıkları rezillikleri anlatmak bile istemiyorum.. Nişanlılıgmın tadını çıkaramadım onun yüzünden. Ailesi yüzünden bi çok sey yasadık beraber üzüldük ağladık gögüs gerecegmze dair söz verdik birbirimize kv min her lafına sustum hiç surat asmadım hep güler yüz gösterdim (Komsuyuz baya yakın oturuyoruz birbirmze) Ama artk canıma tak dedi annem babam çok huzursuzlar geleceğim konusunda bu kadın seni bitirir laflarıyla diyordu annem hep nisanlımı koruyordm hayır öyle dğil böyle anne vs.. Geçen hafta nısanlmla kavga ettik 2-3 gün bozuktu aramız sonra haberm yokken bize geldi annem o ben oturduk konustuk. Annemn yanında bana dikleniyor ters konusuyor annesının agzıyla konusuyor.. Çok agrıma gitti gerçk yüzünü gördüm sanki bi an.. Seviyor ona emnım çokta iyi bir insan onu üzmek istemiyorum ama ilerde onlar benı üzecek biliyorum o zamanda her şey için çok geç olacak.. Bugn arayıp böyle devm etmeyecgni söyledım ağladı son bi şans vs seylr söyledi.. Onu üzmek istemiyorum ama bu şekildede yapamam hayatımı mahvedemem birşey söyleyn sizce yanlıs mı yapıyorum Siz olsanız napardınız?

Nişanlıyken "anneme karşı birlikte Göğüs gerecez" derler,
Evlenince göğüslerini gere gere analarıyla bir olup ezerler..
Iyi ki şutlamışsın!

Nişanlınıza kıyamıyorsanız kendinize kıyın ozaman.
Böyle başkalarını kendinden daha değerli gören insanlarada şaşıyorum.
Yarın evlenince bol bol size kıyılır merak etmeyin.

ozamanda buraya netür konular açarsınız meçhul.

Ayrılmakla en iyisini yaparsın her şey iyiye gideceğine daha kötüye gider çünkü.

Siz kiymassaniz size kiyarlar... Simdiden bukadar sorun varsa, evlenince düsünemiyorum bile... Iyi düsünüp karar verin... Gec olmadan karar verinki hayatinizi yakmayasiniz...

Evlenip dizlerini döveceğine simdi bi kaç ay üzül canım

annesinin sana onun da senin annene saygısı yok gibi..
bekarken ağlamak bile daha kolay emin ol..
karşılıklı sevgi saygı olan -aileler dahil- bir evliliği hakettiğini unutma.. gerisini boşver..
nişanı attın ya şimdi asıl yüzlerini görürsün zaten..
hassas biriyim diyorsun aman diyim.. kendini bitirirsin onlara bişey olmaz unutma..

Tebrikler en azindan akli basinda bir kizsin , erkenden bitmesi gerektigini anlamissin ..

Nisankina simdi kiymazsan , kendi hayatina kiyacaksin..

Sorunlu bir evlilik olucak hemde basindan sonuna kadar.

O kaynana sonra eve girer, buna para mı verdiniz, bunu mu yediniz, az yiyin der. En doğrusunu yapmışsın. Annenin yanında sana diklenen insan annen yokken neler yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…