Hata mı yapıyorum ??

Sertug2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
59
13
38
37
İyi geceler ,ben Bingöl ve Kafkas üniversitesi (Kars) öğretim görevliliği için bu hafta içinde sınava gireceğim .Oğlumu bırakmak için yaklaşık 10 gündür memlejetteyim Bursa'da .Eşim Batman'da şark görevi dolayısıyla 1.5 yıldır oradayız 2.5 yılımiz var .

Eşim bilet vs alırken hiç karşı çıkmadi ama gönüllü olmadığını da anlıyorum aslında beni hep destekledi.Karadeniz ağırlıklı basvurum vardı olmadılar ama belli olmadan diyodu ki "eee ben oralara gelsem bile şark görevi bitmediği için geri çağrılirim eninde sonunda " olmadılar şimdi iki il de şark görevi Bingöl suremiz aynı fakat Kars Kağızman ilçesinde ve 5 yılmış .Açıkçası bı yandan dışarıda bunaldık bı an önce memleketlerimize yakın gitmek istiyoruz ama bu da benim hayalimdeki iş .
Yanlış anlaşılmasin sorun iller değil eşim polis ve malum her yerde de sevilmiyo ve tehlikeli olabiliyor sanırım bundan çekiniyor.

Şimdi siz olsanız sınavı kazanma durumunda gider miydiniz yoksa daha sakin yada memleketlere yakın yerler için mi şansınızı ertelerdiniz?

Öğretim görevlisi olduğunuzda tayin olma durumunuz olmayacağı için, eşinizle ortak kararınız olmalı.
Şark görev sürenizi bu nedenle düşünmenize gerek yok. İkisinden hangisini kazanırsanız gidin.

Simdi suan Batman'da gorev yapiyor esiniz dimi ?
Sizin is durumunuz eger olursa Kars yada Bingöl olucak dogru mu ?

Hicbirsey anlamadim , cocugunuzu birakip mi gideceksiniz?
Yok sadece başvurduğum diğer yerler olursa Bursa'dan gitme imkanım Batman'a göre daha kolay diye geldim hemde oğluma annem bakar diye düşündüm bir kaç gün ki yakın yerler değil Kars ve Bingöl oldu sınav için bırakıyorum 3 gün yoksa olursa oğlumla gideceğim ama eşim pek gelmeye gönüllü değil onu açık açık söyledi bu akşam

Anladim , cocugunuzu birakmayacaksaniz gidin girin sinava tabi ki , ideallerinizden vazgecmeyin ama cocugunuzun onune de gecirmeyin ideallrinizi

Sabah 6.30 da uçağim var Kars'a gidiyorum pazartesi Kars'ta Çarşamba Bingöl'de sınav var şansımı deneyeceğim tabiki ama içim biraz buruk ..
umarım kazanırsınız evlılıkte kararlar bekar gibi olmuyor ama işsizlığın maaşların sorunlu olduğu ulkemızde öğretim uyeliği işi bulunmaz nimet .yapmazsanız denemeyi asıl ozaman pişman olursunuz ilerde

Batman da iyi kötü bir düzen kurduk 2 defa ev taşıdık filan. Bunlar da sanırım gözünü korkutuyor çünkü tek başımıza zorlanıyoruz yine zor olacak diye dusunuyo birde sanırım bu iki yer Batman'a göre terör açısından daha sıkıntılı diye düşünüyor .inşallah hakeden alınsin tabiki ama çok istiyorum bunu hayırlısı olsun

E
Simdi suan Batman'da gorev yapiyor esiniz dimi ?
Sizin is durumunuz eger olursa Kars yada Bingöl olucak dogru mu ?
Evet akademik kadro olunca eş durumundan gelebiliyor Muş ama hiç istemiyo gelsede burda bişey olsa ben vicdan azabından olurum ayrı dursak oğlum a günah

Yok asla bırakmam hatta ilk kez ayrı kalacağız akşamdan beri yanına uzandım ağlıyorum .olsa bile eşim gonulsuz olacak belli ama bende onun işi için yıllardır orda burda geziyorum onunda fedakarlık yapması gerekmez mi ?
[Q"Milana22, post: 58679910, member: 824411"]Anladim , cocugunuzu birakmayacaksaniz gidin girin sinava tabi ki , ideallerinizden vazgecmeyin ama cocugunuzun onune de gecirmeyin ideallrinizi[/QUOTE]

Maslesef pişman olacağıma eminim birde bir yeri birlikte eledik geri kalanları ortak gönderdik kafama göre hareket etmedim ama sanırım olmaz diye düşündü ...çok sağolun Allah razı olsun. İnşallah

Gideceğiniz yerler konusundaki güvenlik tehlikesi konusunda eşiniz siz ve oğlunuz için endiselidir doğal olarak.

Birlikte ve içinizi rahat ettirecek bir karar verin. Artilari, eksileri, koşullar, imkanlar, cevreniz,gelecek hayalleriniz.

Umarım en güzeli olur aileniz için.

Tabiki haklısınız mutlaka sadece kendini değil bizide düşünüyo ama ne bileyim bı sürü yere başvurduk hazır iki yıl digudayken çok sorun olmaz diye düşündüm ...tabiki kafama göre çıkıp gitmem ama ne bileyim yıllardır bunun için emek harcadım kendimce eşimin de gönlü olsun isterdim

E

Evet akademik kadro olunca eş durumundan gelebiliyor Muş ama hiç istemiyo gelsede burda bişey olsa ben vicdan azabından olurum ayrı dursak oğlum a günah

Ama canim.sonucta ikiniz birsiniz, yani keske ortak.bir karar alsaydiniz.

Rahatsizsa bu durumu şarktan sonra mi yapsan.

Yada karsilikli guzelce konussamiydiniz ki orta yolu bulurdunuz belki

Dedigin gibi Bati ilde bile Polisi sevmeyen war.
Heryerde yasamak bizim.icin zor.
Hoş polisi askeri sevmeyende zaten mumkunse, bir kendisini sorgulasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…