- 13 Haziran 2017
- 59
- 13
- 38
- 37
- Konu Sahibi Sertug2015
-
Sabah 6.30 da uçağim var Kars'a gidiyorum pazartesi Kars'ta Çarşamba Bingöl'de sınav var şansımı deneyeceğim tabiki ama içim biraz buruk ..kesinlıkle şansımı denerdim
Yok sadece başvurduğum diğer yerler olursa Bursa'dan gitme imkanım Batman'a göre daha kolay diye geldim hemde oğluma annem bakar diye düşündüm bir kaç gün ki yakın yerler değil Kars ve Bingöl oldu sınav için bırakıyorum 3 gün yoksa olursa oğlumla gideceğim ama eşim pek gelmeye gönüllü değil onu açık açık söyledi bu akşamHicbirsey anlamadim , cocugunuzu birakip mi gideceksiniz?
Yok sadece başvurduğum diğer yerler olursa Bursa'dan gitme imkanım Batman'a göre daha kolay diye geldim hemde oğluma annem bakar diye düşündüm bir kaç gün ki yakın yerler değil Kars ve Bingöl oldu sınav için bırakıyorum 3 gün yoksa olursa oğlumla gideceğim ama eşim pek gelmeye gönüllü değil onu açık açık söyledi bu akşam
umarım kazanırsınız evlılıkte kararlar bekar gibi olmuyor ama işsizlığın maaşların sorunlu olduğu ulkemızde öğretim uyeliği işi bulunmaz nimet .yapmazsanız denemeyi asıl ozaman pişman olursunuz ilerdeSabah 6.30 da uçağim var Kars'a gidiyorum pazartesi Kars'ta Çarşamba Bingöl'de sınav var şansımı deneyeceğim tabiki ama içim biraz buruk ..
Batman da iyi kötü bir düzen kurduk 2 defa ev taşıdık filan. Bunlar da sanırım gözünü korkutuyor çünkü tek başımıza zorlanıyoruz yine zor olacak diye dusunuyo birde sanırım bu iki yer Batman'a göre terör açısından daha sıkıntılı diye düşünüyor .inşallah hakeden alınsin tabiki ama çok istiyorum bunu hayırlısı olsunÖğretim görevlisi olduğunuzda tayin olma durumunuz olmayacağı için, eşinizle ortak kararınız olmalı.
Şark görev sürenizi bu nedenle düşünmenize gerek yok. İkisinden hangisini kazanırsanız gidin.
Evet akademik kadro olunca eş durumundan gelebiliyor Muş ama hiç istemiyo gelsede burda bişey olsa ben vicdan azabından olurum ayrı dursak oğlum a günahSimdi suan Batman'da gorev yapiyor esiniz dimi ?
Sizin is durumunuz eger olursa Kars yada Bingöl olucak dogru mu ?
Maslesef pişman olacağıma eminim birde bir yeri birlikte eledik geri kalanları ortak gönderdik kafama göre hareket etmedim ama sanırım olmaz diye düşündü ...çok sağolun Allah razı olsun. İnşallahumarım kazanırsınız evlılıkte kararlar bekar gibi olmuyor ama işsizlığın maaşların sorunlu olduğu ulkemızde öğretim uyeliği işi bulunmaz nimet .yapmazsanız denemeyi asıl ozaman pişman olursunuz ilerde
Tabiki haklısınız mutlaka sadece kendini değil bizide düşünüyo ama ne bileyim bı sürü yere başvurduk hazır iki yıl digudayken çok sorun olmaz diye düşündüm ...tabiki kafama göre çıkıp gitmem ama ne bileyim yıllardır bunun için emek harcadım kendimce eşimin de gönlü olsun isterdimGideceğiniz yerler konusundaki güvenlik tehlikesi konusunda eşiniz siz ve oğlunuz için endiselidir doğal olarak.
Birlikte ve içinizi rahat ettirecek bir karar verin. Artilari, eksileri, koşullar, imkanlar, cevreniz,gelecek hayalleriniz.
Umarım en güzeli olur aileniz için.
E
Evet akademik kadro olunca eş durumundan gelebiliyor Muş ama hiç istemiyo gelsede burda bişey olsa ben vicdan azabından olurum ayrı dursak oğlum a günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?