Hata nerde?

Yani evet öyle konularim çünkü üzülüyorum artik hep terkediliyorum bu cok iğrenç pskoliji bide kardi tarafa yasimi demeye çekiniyorum:) siz nasıl tanistiniz eşinizle benim hissettiklerimi hissettiginiz hic olmadimi
Hayır hiç hissetmedim ama sanırım ben böyle hissetmeme izin vermedim.Bir kere terkedildim zaten. Acımı çektim bir süre sonra yoluma baktım. Gidenler iyi ki gitmiş,eşimle evlendim.
Güzelim, akıllıyım dedim hep, çok şükür.Giden gider ben keyfime bakarım,
Eşimle aynı lisedeydik ama arkadaş bile değildik desem yeri. 16 yıl hiç görmedim, sonra karşılaştık ve 2 yıl sonra onunla evlendim.

Hayır hiç hissetmedim ama sanırım ben böyle hissetmeme izin vermedim.Bir kere terkedildim zaten. Acımı çektim bir süre sonra yoluma baktım. Gidenler iyi ki gitmiş,eşimle evlendim.
Güzelim, akıllıyım dedim hep, çok şükür.Giden gider ben keyfime bakarım,
Eşimle aynı lisedeydik ama arkadaş bile değildik desem yeri. 16 yıl hiç görmedim, sonra karşılaştık ve 2 yıl sonra onunla evlendim.
Ne güzel bunu hissettiren bizler oluyoruz zaten teşekkür ederim güzel düşüncelerinizi benle paylaştığınız icin :KK200:

Kimi görürse ona yürüyen birinden kurtulduğuna sevin bence. Ama tanıştığın herkes neden bir şekilde terkediyor? Çok mu detaycısın? Çok mu ilgi bekliyorsun, çok mu üstlerine düşüyorsun?

Kimi görürse ona yürüyen birinden kurtulduğuna sevin bence. Ama tanıştığın herkes neden bir şekilde terkediyor? Çok mu detaycısın? Çok mu ilgi bekliyorsun, çok mu üstlerine düşüyorsun?
Bilakis onlar yalvararak geliyor hic abartmıyorum bi süre iy gidiyor aonra bakıyorum yeni birini bulup beni terketmisler:)) ay gülüyorum birde sinirden

Bilakis onlar yalvararak geliyor hic abartmıyorum bi süre iy gidiyor aonra bakıyorum yeni birini bulup beni terketmisler:)) ay gülüyorum birde sinirden

canım hayırlısı budur belkıde. bosver de gec. cok sukur saglıklıyım de baska seyler dusunmeye calıs. hayat evlılıkten ıbaret degıl. zamanı geldıgınde oılur elbet.

Back
X