• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata yaptım.Gerçek sevgiler hatasıyla karşındakini sevmekle başlamaz mı?

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
Arkadaşlar merhaba,
1 haftadır internetten tanıştığım birisiyle sohbet ediyorduk telefondan öyle bir frekans yakaladık ki, herşey harikaydı. Görüntülü konuşmalar, sevgi dolu mesajlar... Bu hafta sonu görüşecektik. Evvel gün ben bu kişinin swarm adresine bakmak istedim, bir kız ile fotoğraflarının olduğu bir hesap vardı. Bildiğin sevgilisi olduğunu ve kandırıldığımı düşündüm. Bu kişiye tüm gördüklerimi ona hakaret ederek aktardım. Bana eski fotoğraflar olduğunu, hesabına erişim sağlayamadığı için silemediğini eski kız arkadaşı olduğunu söyledi. İnanmadım. Dün gittim kızı araştırdım, aradım taradım ve numarasını bile buldum. Kıza sordum sevgili olmadıklarını söyledi. "Bu ne cesaret terbiyesiz" yazdı. Çocuga yaptıklarımı anlattım, kızdı. Kızgınlıgının geçmesini bekledim ve bugün mesaj attım. "Çok hatalıyım, bu konuda yapabileceğim herşeyi yapmaya hazırım telafisini ve ikinci sansı istiyorum" dedim. Bana, bu hatayı kabul etmeyeceğini söyledi. Israr ettim "Gidiyosun yani, izin vermiceksin bırakıyosun yani dedim" Kusura bakma dedi.
Bir insan, bir insanı hatalarıyla kabul etmelidir bence. Yaptığım yanlış ancak çok isteyen biri açık bir kapı bırakırdı bence. Nacizane yorumlarınızı ve bu konuda yapabileceğim bir şey varsa dinlemek istiyorum. Sizce düzelme ihtimali yok mu, akıl alabilir miyim

bir haftada bu kadar ileri gitmek insan hakkında bir sürü ip ucu veriyor. Zaten tanışma aşamasındasınız ve daha yüz yüze bile gelmemişsiniz yazdığına göre. Bu kadar sık boğaz etmek neden? İlk erkek arkadaşın mı?

Bunu karşı taraf yapmış olsaydı şimdi erkek arkadaşı gömüyor olacaktık. Bu kadar erken bu derece sık boğaz edip geri dönmek zor. Bence üzerine su iç, artık giden gitmiş.

1 hafta 10 gün süre verin size geri dönecektir dönmezse bir slm naber falan deyin hala diretiyorsa o iş bitmiştir zaten bu kadar basit sebepten insan bırakılmaz belki içten içe mutludur beni kıskanıyor diye naz yapıyordur.

Back
X