Hatalarım yüzünden ne zamana kadar kötü olucam ?

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
Merhaba konu açmayı kavramam biraz zor oldu ama sonunda yazıyorum.uzun zamandır dertlerinizi okur sizinle üzülür düşünürdüm. Bana yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm için yazmak istedim. Aman aman büyük bi dert değil dünyada ne dertler var başka biliyorum neyse ..
Ben 25 yaşıma henüz giricem üniversite öğrencisiyim, çok uzun zaman olmadı bi memurla tanıştım ve gerçekten bu adamlar ömür geçer diyerek sevgili olmaya karar verdim ben İstanbul'da okuyorum o Sivasta benim memleketimde görev yapıyor. Görüşme sıklığımız 2 ayda bir yoğun olduğu için de konuşmalarımız çok olmazdı ama bana derdini sıkıntısını stresini saatlerce anlatırdı bayıla bayıla dinlerdim.

Asıl mesele şu biz nişan evlilik ne zaman uygun olur diye düşünmeye başlamıştık çok hevesliydi. Sonra benim çok büyük bi yalanım vardı ve bunu söylemem gerektiğini düşündüm . Söyledim memlekette olduğum vakit,aramız berbat bi hal aldı bana gram güveni yok. Her hareketimden şüphe ediyo. Biliyorum aşırı derece kötü bişey bu yaptığım ve deli gibi pişmanım. Sevdiğim adamın gözünde bi melekken kötü bi insan oldum. Seviyorum diyo gitmiyo ama bana özellikle yanından ayrılınca soğuk kötü davranmaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi alçak yalancı hissediyorum. Herşey için çok pişmanım seviyorum ama ithamlara dayanamıyorum

Son düzenleme:
Seni boyle kabul etmiyorsa bosver gitsin. Kabul ettim deyip evlenirseniz evlendikten sonra cok daha fazla kotu davranir sana.

Bu erkekler de bir cins. Dogruyu soylersin anlamazlar ama bi operasyon gecirip bakire numarasi yaparsan senden iyisi yoktur.

Sonuc seni bu halinle kabul edecek birini bul. Halinde bi sorun yok. Sorun onlarin zihniyetlerinde. Bosver bu dangozlari.

Son düzenleme:
Seni boyle kabul etmiyorsa bosver gitsin. Kabul ettim deyip evlenirseniz evlendikten sonra cok daha fazla kotu davranir sana.

Bu erkekler de bir cins. Dogruyu soylersin anlamazlar ama bi operasyon gecirip bakire numarasi yaparsan senden iyisi yoktur.

Sonuc seni bu halinle kabul edecek birini bul. Halinde bi sorun yok. Sorun onlarin zihniyetlerinde. Bosver bu dangozlari.
Adamın bana güveni sıfır yok şunu niye yaprın bunu niye yaptın, ama seviyorum demesi hla duruyor olması beni düşündürüyo sabredip bana güvenebileceğini ona göstermeli miyim ? Nereye kadar sabretmeliyim. Geçen aids konusu vs açtı alınmadım ama acaba benimle dalga geçiyo olabilir mi diyorum

Senin gibisini zor bulur canım kendin olduğun için ve yaşadıkların için asla pişman olma bu adamdan ne köy olur ne kasaba tekmeyi bas gitsin. Senden kıymetlisi yok unutma bunu

Iyi de boyle birsey de tanisir tanismaz soylenmez. Bakire degilsen her tanistigin erkege bunu soylemen mi gerekiyor? Sonucta karsina bu durumdan faydalanmak isteyenler de cikar illaki. Ya da seni bununla tehdit etmek isteyenler de olabilirdi. Bu konuyu ancak cok cok guvenirse soyleyebilir insan. Sen de oyle yapmissin. Guvendikten sonra soylemissin. Burda yanlis birsey yok. Sen bu sekilde anlat sevgiline. Belki anlar. Hic umidim yok ama o_O

İyi de yalan yok ki?

Size açık açık "Bakire misin?" diye sormadıysa ve siz de bu soruya "Evet bakireyim" demediyseniz teknik olarak yalan yok.

Kendinizle ilgili, daha önce yaşanmış bir durumu paylaşmışsınız. Onu da tabi "Merhaba, memnun oldum, benim adım X, bakire değilim." diyecek haliniz yok.

Bu adamın sizden ayrılmama sebebi bir şeyler yaşamanız ihtimali bile olabilir diye düşündüm ben.

Yani evlenmeye yok, gönül eğlemeye var gibi kendisi.

Salın ipini, köyünden bir kızla evlendirsinler onu.

Bitir canım bu adam bunu kaldıracak tür de değil
ayrıca ilk günden söyleyecek halinde yoktu tabi kk biraz ciddiye binince söylenir Böyle şeyler. Yoksa her önüne gelene anlat. Olucak seymi

Adamın bana güveni sıfır yok şunu niye yaprın bunu niye yaptın, ama seviyorum demesi hla duruyor olması beni düşündürüyo sabredip bana güvenebileceğini ona göstermeli miyim ? Nereye kadar sabretmeliyim. Geçen aids konusu vs açtı alınmadım ama acaba benimle dalga geçiyo olabilir mi diyorum

Ben anlamadım size tam olarak neden güvenmiyor? Sonuçta ondan önce olmuş bir durum. Daha önce neden söylemedin mi diyor? Tam olarak ne zaman böyle bir şey pat diye söylenebilirmiş sordunuz mu? Ya da kendisi bakirmiymiş hiç söyledi mi? Ben farklı sen farklı diyorsa size zaten kaç kaç kaç...

'Sana söylemeseydim de bakire numarası yapsaydım bunu mu tercih ederdin? Zamanında sevdim ve bir birliktelik yaşadım. Evet, beklentinin aksine bir durum fakat senden önceydi. Tıpkı senin de yaşadığın birliktelikler gibi. Ben sevdiğim adama dürüst olmayı tercih ettim. Senin yaşadığın beraberlikler nasıl ki benim sevgimi eksiltmedi, senin de eksiltmemeliydi. Görünen o ki senin kafan da kalbin de karıştı. Biraz düşün, tart, ona göre bir yol seç. Ben de bu psikolojiden çıkayım, gerçekten zorlanıyorum artık. Sonuçta önüme gelenle birlikte olan biri değilim ve bu muameleyi görmek benim için de zor.'

derdim ben olsam. :süslü:

Evet yanlış bakıyor, eski kafalı bir adam belli ki. Biraz empati kuruyor gibi yaparak tavır koymak lazım.:KK51:

var ya bu erkekler ilginç yaratıklar...
kendilerinin onceden bu işi yapıp yapmadıgı mesele bile değil ama kadın yapmışsa evlendikten sonra mı soyleyecektin diyor...
bu adam senle asla evlenmez bunu bil bosuna bekleme

Hep diyorum eğer bakire değilseniz ve bunu illaki karşınızdaki insana söyleyecekseniz dik durun, bu bir hataymış gibi davranmayın, kendinize defolu mal muamelesi yapmayın.

Yapılmaması gereken ne varsa yapmışsınız sonra da neden bana böyle davranıyor diyorsunuz. İnsanlar aynadır, siz ne yaparsanız onu yansıtırlar.

Bi de sorun bakalım kendisi bakir miymiş?

Duruyor olmasinin sebebi seni sevmesi mi sence. Bana da is cikar belki diye dusunuyor olabilir mi. Bu erkekler yuzunden hem kadin gibi hem erkek gibi dusunmek zorunda kaliyoruz. :işsiz:

Bence bu adam seni sevmiyor. Sevse de bir tarafi agir basacak ve hep hor gorecek seni.

Azıcık dik dur lütfen
Bunu bir suc gibi soylersen o da oyle davranir
Sen neden ezilip büzülüyosun
Ve evet sormadigi surece bence bunu hic soylememe hakkina da sahipsin.
Yani karsindaki evlilik oncesi kimseyle olmamistir böyle birini istiyodur o zaman tamam soylersin
Ama boyle tanıştığın gibi herkese eski sayfalari acacaksan ohooo o ne oyle..

Azıcık dik dur lütfen
Bunu bir suc gibi soylersen o da oyle davranir
Sen neden ezilip büzülüyosun
Ve evet sormadigi surece bence bunu hic soylememe hakkina da sahipsin.
Yani karsindaki evlilik oncesi kimseyle olmamistir böyle birini istiyodur o zaman tamam soylersin
Ama boyle tanıştığın gibi herkese eski sayfalari acacaksan ohooo o ne oyle..
Az önce ben kaldıramam hep aklıma gelir daha önce çok konuştuğun kişi olmuş şüpheler beni bitirir yapamam defi. Haklısın dedim ve uzatmadan bitirdim

Senin gibisini zor bulur canım kendin olduğun için ve yaşadıkların için asla pişman olma bu adamdan ne köy olur ne kasaba tekmeyi bas gitsin. Senden kıymetlisi yok unutma bunu
az önce ayrıldı benden peki bundan sonra üniversite bitene kadar bekledim diyelim karşıma biri çıktı yine dürüst mü olayım? Geçmişi nasıl tamamen silebilirim ki ve dört dörtlük bi adamdı snki kaybetmişim gibi hissediyorum

Iyi de boyle birsey de tanisir tanismaz soylenmez. Bakire degilsen her tanistigin erkege bunu soylemen mi gerekiyor? Sonucta karsina bu durumdan faydalanmak isteyenler de cikar illaki. Ya da seni bununla tehdit etmek isteyenler de olabilirdi. Bu konuyu ancak cok cok guvenirse soyleyebilir insan. Sen de oyle yapmissin. Guvendikten sonra soylemissin. Burda yanlis birsey yok. Sen bu sekilde anlat sevgiline. Belki anlar. Hic umidim yok ama o_O
Ayrıldı benden ben şuan mükemmel bi adamı yalanlarımla kaybetmiş gibi hissediyorum onun başkasıyla mutlu olma ihtimali beni çok üzüyo

Bence seninle alay ediyor ve onunla ömur gecirceksin yaptigin bir yanlis yuzunden omur boyu gundeme getircek omrunu berbat etmeye degermi cok iyi dusun
Evet ben de bunu çok düşündğm ya adam her başını yastığa koyduğunda bunu düşünür bu ilerde sıkıntı olur diye, Benden daha cazip biri karşısına çıkar mı çıkarsa aldatır mı diye düşünmekten kendimi yiyodum ayrıca. Tamam çok yakışıklı iyi kalpliydi ama ben de çirkin kötü değilim ki önümde uzun zaman var arınabilirim geçmişimi tamamen silemesem de karşıma çıkmayacağı şekilde temizleyebilirim. İnternet'te bazı eski hesaplarım var silemediğim onlar nasıl temizlenir acaba

Back
X