hatalı benmiyim

colber

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
29
0
6
Ankara
öncelikle iyi bayramlar
bayram için hazırlandık eşm elbisemi görünce çok kısa olmaz bu dedi çok sinirlendim daha önce giydigim kısalıkta ben bu şekilde bayramlaşmaya gitmem dedi
daha öncede pantolonumu beğenmediği için benimle dışarı çıkmamıştı
bende gittim elbiseyi çıkardım eşortman giydimyok onunlada gidemezmişim
be adam hangi birgün canım bu çok yakışmış bu gün çok güzel görünüyorsun dedin hiçbir zaman demedi şimdi böyle o istediği için kıyafet değiştirmek zoruma gidiyor
dedimki anne ve babanın hatrı var onun için gidiyorum dedim 2 tane küçük bebekle kapı kapı dolaştık tek baramlaşan bizmiyiz ya gençlerden kimse yoktu nedir bu eşimden çektiğim allahım
eve geldik çocukları uyutucam kesin kendiside uyur beyefendi
dışarı falanda çıkmıcam zaten burnumdan geliyor gitsin kendi başına nereye gidiyorsa

ama erkeklr sadece eşlerinin kendilerine açık giynmelrni istlrler dışarıya çıkınca biraz kaplı olsnlar isterler bu normal bişe ee bayram görmesne eşorfmanla gitmk te olmaz hiç sana iltifat etmemsi bugn güzl olmuş bu yakılmış vs dememsi bence kötü bişe yanls yapıyoda bugnki meselede sanki haklyms gbi geldi bana ailesne gidysn dye giyinine dikkat etmeni istems olablr bunlar hoş tatlı kavgalar takma yaa :)

Benimkide ayni hic birsey giyemiyorum rahat rahat.. Evlendikten sonra kisa sort mini eteklere hasret kaldim.. Hatta balayinda ne var ne yok hep parcaladi..
Ama bende ona giydirmiyorum kisa kapri falan oh olsun. Deyismes bunlar.

benim de eşim aynısinir oluyorum hak vermiyorum da.madem kıyafette kuralları var bu insanların ona göre eş seçeceklerdi kendilerine.

canım hatalı falan değilsin sonuçta evlenmeden önce de sen böyle giyinmiyor muydun?eşin gidip kendine ona göre bir kız seçecekti seninle ne işi vardı?

ya ailesi çok kapalı giyiniyoryagittiğimşz yerde 40 yaşında akrabası 2 karış mini varı üzinde
ya bide önceden giydiren adam şimdi bi tuhaf

merhaba kızlar

eşimle arife gününden beri konuşmuyorduk
bayramın 2. günü çocuklar uyudu bende yataga uzandım eşim geldi yanıma hiç yüz vermedim sonra başladı anladım sevişmek istiyor bayılır eşim biz kavgalıyken sevişmeye
neyse ben biraz konuşalım dedim konuştuk bundan sonra daha sakin olacagına söz verdi birbirimizi hoşlanmadığımız konularda uyarıcaz bana yardımcı olmasını söyledim işte sorunlarımızı konuştum bilmiyorum başarailecekmiyiz
elbise konusuna gelince bundan sonra alışverişe beraber çıkalım dedi bende olur dedim
yani sonuç tatlıya bağlandı
bana destek olan herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…