Canım maalesef piyasada ki testler ki özellikle daysdoctor artımed freely gibi oldukça fazla yalancı pozitif çıkarıyor yani hassas massas hikaye çok acı tecrübeyle söylüyorum bunları şimdi görüntüleri ekliyorum hepsi farklı marka bi gün arayla yaptım ilkini pozitif görünce yarın sabah tekrar yapıp kan verdim 0.100 ve kimyasal olması bu ihtimalle mümkün değil sabah pozitif veren test kanda birden bire sifırlanmaz bunlar benim tecrübelerim ve buradaki çoğu arkadaşımın başına da geldi maalesefbu testler hassas testler en ufak bi yükselen değeri tespit edebildiği için silik çıkmıştır. testin hatalı olma ihtimali çok düşük. muhtemelen kimyasal gebelik yaşadınız o sebeple adete döndü. kimyasal gebelikte de betaHCG hormonunda dalgalanmalar olur. Önce yükselir, sonra düşer adet olursunuz. Aynı gün içinde sürekli test yaparsanız da muhtemelen ilk test güvenilir, sonraki testler seyrelmiş idrarla olacağından yanıltıcı olur. Sizin yazdıklarınızdan çıkardığım eğer korunuyorsanız korunma yönteminiz çok etkili değil, ilave tedbir alın. Çünkü sperm bir şekilde yumurtanıza ulaşmış ama döllenme aşaması tamamlanamamış, adet olmuşsunuz. Bir dahakinin tutunma ihtimali var. Bilginiz olsun.
aynı şey benim de başıma geldi silikti ve görür görmez o zaman hastanede çalıştığım için direkt kan verdim 14.32 idi, gebelik ihtimali yüksek dediler. nöbetim bitti eve geldim baktım lekelenmem var. yeniden döndüm hastaneye ilk tahlilim ile ikincinin arasında 2 saat var ve sonucum 4.20 falandı. dediğim gibi kandaki hormonal dalgalanmalar çok çabuk olabilir 0-100 arasındayken. örneğin siz gün içinde aşırı stres yaşayarak istemeden prolaktin hormonunuzu yükseltebilirsiniz, bu da diğer hormonların baskılanmasına sebep olur. yani normal bir düşüşün hızını arttırır. kusura bakmayın biraz bilgi ve tecrübe sahibiyim ben de bu konuda uzun uzun yazdım ama. kadın doğum asistanı idim hastalardan gördüğüm kendi tecrübe edindiğim kadarıyla benim bilgim de bu yönde.Canım maalesef piyasada ki testler ki özellikle daysdoctor artımed freely gibi oldukça fazla yalancı pozitif çıkarıyor yani hassas massas hikaye çok acı tecrübeyle söylüyorum bunları şimdi görüntüleri ekliyorum hepsi farklı marka bi gün arayla yaptım ilkini pozitif görünce yarın sabah tekrar yapıp kan verdim 0.100 ve kimyasal olması bu ihtimalle mümkün değil sabah pozitif veren test kanda birden bire sifırlanmaz bunlar benim tecrübelerim ve buradaki çoğu arkadaşımın başına da geldi maalesef
Testlerin yanlış çıkma ihtimali düşük diyorsunuz da ben neler yaşadım yani 3 pozitif iki silik çizgi ama 1 saat sonra özel hastanede kanda negatif nasıl oluyor, piyasadaki bir çok test yalancı ve insanların duygulari ile oynuyor. Burda bunun çok örneği var evli bile olmayan genç kıza deneyip pozitif i gören varaynı şey benim de başıma geldi silikti ve görür görmez o zaman hastanede çalıştığım için direkt kan verdim 14.32 idi, gebelik ihtimali yüksek dediler. nöbetim bitti eve geldim baktım lekelenmem var. yeniden döndüm hastaneye ilk tahlilim ile ikincinin arasında 2 saat var ve sonucum 4.20 falandı. dediğim gibi kandaki hormonal dalgalanmalar çok çabuk olabilir 0-100 arasındayken. örneğin siz gün içinde aşırı stres yaşayarak istemeden prolaktin hormonunuzu yükseltebilirsiniz, bu da diğer hormonların baskılanmasına sebep olur. yani normal bir düşüşün hızını arttırır. kusura bakmayın biraz bilgi ve tecrübe sahibiyim ben de bu konuda uzun uzun yazdım ama. kadın doğum asistanı idim hastalardan gördüğüm kendi tecrübe edindiğim kadarıyla benim bilgim de bu yönde.
hanımefendi neden kavga eder gibi konuşuyorsunuz? son yazdığımı okuyun açıklaması orada var.Testlerin yanlış çıkma ihtimali düşük diyorsunuz da ben neler yaşadım yani 3 pozitif iki silik çizgi ama 1 saat sonra özel hastanede kanda negatif nasıl oluyor, piyasadaki bir çok test yalancı ve insanların duygulari ile oynuyor. Burda bunun çok örneği var evli bile olmayan genç kıza deneyip pozitif i gören var
İnsanları yanlış yönlendirmeye gerek yok çünkü.hanımefendi neden kavga eder gibi konuşuyorsunuz? son yazdığımı okuyun açıklaması orada var.
siz okuduğunuzu anlamıyorsanız bu benim problemim değilİnsanları yanlış yönlendirmeye gerek yok çünkü.
Birebir aynısını bu gün benim başıma geldi test sonucum hepsi bu güne ait testler hepsi farklı markaCanım maalesef piyasada ki testler ki özellikle daysdoctor artımed freely gibi oldukça fazla yalancı pozitif çıkarıyor yani hassas massas hikaye çok acı tecrübeyle söylüyorum bunları şimdi görüntüleri ekliyorum hepsi farklı marka bi gün arayla yaptım ilkini pozitif görünce yarın sabah tekrar yapıp kan verdim 0.100 ve kimyasal olması bu ihtimalle mümkün değil sabah pozitif veren test kanda birden bire sifırlanmaz bunlar benim tecrübelerim ve buradaki çoğu arkadaşımın başına da geldi maalesef
Allahın cezası duratest artık DURSUNBen geçen ay adet dönemimde duratest yaptım( hamile değilim) ona da pozitif çıkardı
Allah gönlüne göre versin inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin sana. Ama güvenme testlere, en güzeli sakince adetinin geçmesini bekleyip gidip bir kan testi vermek. Beni bu ay bu testler çok korkuttu. Birde bozuk veya son kullanma tsrihleri oluyormuş onlar yakınsada yapıyormuş veya bilmeden fazla idrar damlatılıncada oluyormuş.Örnek olsun diye paylaştım sizde benim gibi bi heyecanla hastaneye koşup kalp kırıklığı yaşamayın. Allah herkesin gönlüne göre versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?