Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle davranmamın sebebi ıkı gun once aılemle konsurken yanımdaydı ve bu konuyu konusurken gulduk hatta espırılı bı sekılde konustuk. Bu yuzden bu sekıl davrandım.. hatalıyım dogrudur ama dedıklerı zoruma gittiTabi ki de yanlış adam kendi ailesine de söylememiş birde duruma kendi bile alışamamışken daha , ondan habersiz göstermeniz olmamış
Ne bileyım aılem merak etti bende sadece ablama gösterdım zaten. Bana noldu aılene gösterdın dalgamı gectınız dedi halbuki alakası yok asla oyle birseyde yapmayız kendıde bılır. Ama ne bileyım sınırınden boyle konsutuYanlış değil ama gereksiz olmuş hassasiyet hissettiği bi konuda.
Ama eşinde az hödük değil afedersin.
iyi geceler hanımlar.. hemen konuya giriyorum eşim bugun saç ektırdı ve cok gururlu bir insan boyle konularda o yuzden aılesıne bıle soylemedi benım aileme ben ıkı gun once soylemiştim eşimin haberı var soyledıgımden neyse bugun operasyon gecırdı eve geldi uyuyor ablam aradı konustuk gecmıs olsun falan dedi bende goruntulu aradım eşimi gördu hemen kapattık cunku uyuyordu normalden konusmaya devam ettik.
Bu olurken sadece ablam gördu annem ve diger ablam gormedı sadece gecmıs olsun diledi annem. Neyse eşim uyandı aılem gecmıs olsun diyor dedım resım falan gonderdın mı dedı hayır goruntulude ablam gordu sadexe dedım başladı bagırmaya sen gerızekalısın ben gururumdan kendi aıleme soylemedım sen ne arıyorsun uyansaydım sana gosterırdım falan dedi bende zaten aılemın haberı var sadece ablam gordu otekırler gormedı dedim sus konusma sahtekar falan diye saydırdı bende hiç birsey demedım konusmadım.. uzun oldu kusra bakmayın sizce yanlısmı yaptım..
Dogru dıyorsunuz da dedıgım gıbı boyle davranmamın sebebı ıkı gun once aılemle konsurken yanımdaydı espırısını falanda yaptık hatta gulduk.. haklı dusunemedım ama sozlerı kırdı benı ben özur dılerım tabıkıde ama o dilemeZEşiniz bu kadar hassas davranırken siz ne diye kendi ailenizle paylaşıyorsunuz adama hiç saygı göstermemişsiniz pes vallahi..
Onun öfkesini gösterme tarzı çok makul değil daha uygun bi şekilde uyaranilirdi sizi o da o konuda haksız. Karşılıklı özür dilemelisiniz.
Haklısınız ben dusunemedım bu konu hakkındada aılemle konsurken espırı falan yapıp gulusmustuk ıkı gun once ondan kızmaz diye dusunmustum.saygısızlık kusura bakmayın normal zamanda bile uyurken eş göstermek bile yanlış adamın haberi olmadan
Ben dilerimde o dilemez ustune bır hafta konsumaz benımleYani adamın bu kadar hassas olduğunu bildiğiniz halde bunu yapmanız gerçekten gereksiz, hoş olmamış. Onun da gururuna dokunmuş Bi sinirle saydırmış. Siz ayıp etmişsiniz o da terbiyesizlik etmiş. Birbirinizden özür dileyip barışın![]()
Haklısınız ben dusunemedım bu konu hakkındada aılemle konsurken espırı falan yapıp gulusmustuk ıkı gun once ondan kızmaz diye dusunmustum.
Yok şoyle konusmustum artık benım herıfı tutamam genclesecek allah yandık falan dıye konsumustum gulusmustuk ne bıleyım haksızım evet sımdı ozur dılesem yine saydırcak bana ustune bır haftada konusmaz benımle napsamkı yedık bi haltbelli ki o espri yapmanıza da kırılmış adam ki bugunde dalga mı geçtiniz diye sormuş
Ablamla arası ıyıdır ablam hasta geldımı bakalım nasıl ıyımı falan deyınce bende böyle bı gaflette bulunmus oldum napsamki barışsın benleYani adamin hassas oldugunu bile bile ustune gitmek olmus sizin yaptiginiz kendi ailesine bile soylememis siz de soylemeseydiniz keske ciddi bisey degil ki gecmis olsunluk saç ekimi alti ustu
Yok şoyle konusmustum artık benım herıfı tutamam genclesecek allah yandık falan dıye konsumustum gulusmustuk ne bıleyım haksızım evet sımdı ozur dılesem yine saydırcak bana ustune bır haftada konusmaz benımle napsamkı yedık bi halt