Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke ondan habersiz göstermeseydiniziyi geceler hanımlar.. hemen konuya giriyorum eşim bugun saç ektırdı ve cok gururlu bir insan boyle konularda o yuzden aılesıne bıle soylemedi benım aileme ben ıkı gun once soylemiştim eşimin haberı var soyledıgımden neyse bugun operasyon gecırdı eve geldi uyuyor ablam aradı konustuk gecmıs olsun falan dedi bende goruntulu aradım eşimi gördu hemen kapattık cunku uyuyordu normalden konusmaya devam ettik.
Bu olurken sadece ablam gördu annem ve diger ablam gormedı sadece gecmıs olsun diledi annem. Neyse eşim uyandı aılem gecmıs olsun diyor dedım resım falan gonderdın mı dedı hayır goruntulude ablam gordu sadexe dedım başladı bagırmaya sen gerızekalısın ben gururumdan kendi aıleme soylemedım sen ne arıyorsun uyansaydım sana gosterırdım falan dedi bende zaten aılemın haberı var sadece ablam gordu otekırler gormedı dedim sus konusma sahtekar falan diye saydırdı bende hiç birsey demedım konusmadım.. uzun oldu kusra bakmayın sizce yanlısmı yaptım..
Yok ya oyle degıl hatta ablam yaptırmasın soyle bır arkadasımında boyleydı bı şampuan kullandı sacları cıktı falan demıstı hatta eşımde ogrensınde şampuanın adını bakayım falan demıstı onun ıcın hassas bır konu oldgunu bılıyoruz ve o sekılde davranıyoruz eşimlede ablamın arası ıyıdır nasıl ıyımı diye merak ettı bundan dolayı oldu yaniAblan neden merak ediyor ?
Merak edecek nesi var adamın
Saç mi ektirecek
Düpedüz ablanız basit bir eğlenceye dönüştürmüş olayı sizde buna alet olmuşsunuz
Ben dilerimde o dilemez ustune bır hafta konsumaz benımle
Yatak odasında degıl salondaydık görüntu suresi en fazla bes sanıyedır ama fark etmez haklısınızSöylediği lafta haksız ama olayda yüzde yüz haklı.
Bir insanın uyuduğu odada görüntülü konuşmak zorunda miydiniz? Belki sesli bir şekilde gaz çıkaracak, ya da belki uyku hali hoş olmayan başka davranışta bulunacak? Cidden çok rahatsız edici.
Ayrıca saç ektirme ameliyatınin ilk gunleri çirkin bir sureç, kafada bant- kanlı kanli falan... Adam bu halde insan içine çıkmak istemezken en mahrem yerde kendi yatak odasında millete malzeme olmuş.
Ben olsam 'gerizekali' demekle kalmaz esas bir kavga ederdim.
İnsanın mahremine azıcık saygı gerekiyor.
Cok yakin Bir arkadaşım yumurtalık kistini aldırdı. Sırf yarın bir gün çocukları olmaz vs, eşinin ailesi saçma sapan imalarda bulunamasin diye konuşma yasağı koydu eşine. Gayet de uydu adam yasağa. Kadının ısrarla 'kimseye soyleme' demesine rağmen adam aileden olmayan başka birisine bile söylese epey bir papara yerdi, herkes de kadına hak verirdi.
Bence sakinleşmesini bekleyip özür dileyin, ona hak verdiginizi soyleyin
madrm öyle hiç söylemeseydiniz kıracağını bile bile yapıp, yaptığınızı açık etmeyin zaten uyuyormuşNe bileyım aılem merak etti bende sadece ablama gösterdım zaten. Bana noldu aılene gösterdın dalgamı gectınız dedi halbuki alakası yok asla oyle birseyde yapmayız kendıde bılır. Ama ne bileyım sınırınden boyle konsutu
Adam ailesine söylememiş sen hem bütün ailene duyurmuşun hemde göstermişin tabiki de hata sendeiyi geceler hanımlar.. hemen konuya giriyorum eşim bugun saç ektırdı ve cok gururlu bir insan boyle konularda o yuzden aılesıne bıle soylemedi benım aileme ben ıkı gun once soylemiştim eşimin haberı var soyledıgımden neyse bugun operasyon gecırdı eve geldi uyuyor ablam aradı konustuk gecmıs olsun falan dedi bende goruntulu aradım eşimi gördu hemen kapattık cunku uyuyordu normalden konusmaya devam ettik.
Bu olurken sadece ablam gördu annem ve diger ablam gormedı sadece gecmıs olsun diledi annem. Neyse eşim uyandı aılem gecmıs olsun diyor dedım resım falan gonderdın mı dedı hayır goruntulude ablam gordu sadexe dedım başladı bagırmaya sen gerızekalısın ben gururumdan kendi aıleme soylemedım sen ne arıyorsun uyansaydım sana gosterırdım falan dedi bende zaten aılemın haberı var sadece ablam gordu otekırler gormedı dedim sus konusma sahtekar falan diye saydırdı bende hiç birsey demedım konusmadım.. uzun oldu kusra bakmayın sizce yanlısmı yaptım..
Esinizin yapisina gore hareket edin siniri gecince uygun bi dille yaptiginizin hatali oldugunu ama bu kadar tepki verecegini dusunemedigini belirtin. Daha dikkatli olacaginizi soyleyin.Ablamla arası ıyıdır ablam hasta geldımı bakalım nasıl ıyımı falan deyınce bende böyle bı gaflette bulunmus oldum napsamki barışsın benle
Benım aptal kafa durdu işte bir anda aralarındaki samımıyetteb dolayı boyle davrandım. Hay kafamaYanlış değil ama gereksiz olmuş hassasiyet hisse
madrm öyle hiç söylemeseydiniz kıracağını bile bile yapıp, yaptığınızı açık etmeyin zaten uyuyormuş![]()
Yani özür dileyin ve görüntüsünün anormal olmadığını ve herkesin artık yaptırdığını falan güzel dille anlatın. Bundan sonrası için böyle birşey olmayacağını söyleyin.Benım aptal kafa durdu işte bir anda aralarındaki samımıyetteb dolayı boyle davrandım. Hay kafama
Onca insanın içinde senin şişmanlığın masaya yatırılıp sana akıl vermesi seni üzmez mi??? Yine de insanları kırmamak için: 'kem küm hee,adını ogren' falan dersin.Yok ya oyle degıl hatta ablam yaptırmasın soyle bır arkadasımında boyleydı bı şampuan kullandı sacları cıktı falan demıstı hatta eşımde ogrensınde şampuanın adını bakayım falan demıstı
Yok şoyle konusmustum artık benım herıfı tutamam genclesecek allah yandık falan dıye konsumustum gulusmustuk
Ya sabır çeke çeke operasyona girip her yerin dikiş izleriyle ameliyattan çıktın... Ama berbat bir haldesin. Dikiş izlerin var...Haklısınız ben dusunemedım bu konu hakkındada aılemle konsurken espırı falan yapıp gulusmustuk ıkı gun once ondan kızmaz diye dusunmustum.
iyi geceler hanımlar.. hemen konuya giriyorum eşim bugun saç ektırdı ve cok gururlu bir insan boyle konularda o yuzden aılesıne bıle soylemedi benım aileme ben ıkı gun once soylemiştim eşimin haberı var soyledıgımden neyse bugun operasyon gecırdı eve geldi uyuyor ablam aradı konustuk gecmıs olsun falan dedi bende goruntulu aradım eşimi gördu hemen kapattık cunku uyuyordu normalden konusmaya devam ettik.