- 1 Mayıs 2014
- 591
- 347
- 63
- Konu Sahibi jane eyre_
normalde misafirperverliğin zamanı olmaz tabiki de ama sizin kına gecenizde arkadaşınızı gezdirmeniz, onun için uğraşmanız falan farklı bir şey, o yüzden tercih dedim çünkü bu dönemler gelinin çok yoğun olduğu ve kendisiyle ilgilenmesi gereken dönemler ve gelinle ilgilenilmesi gereken dönemler.bir de şu var, herkesin misafirperverlik anlayışı aynı değil, kimisi iyi yemek olsun ister kimisi güleryüz olsun ister...belki de o arkadaşınız siz tepkinizi gösterene kadar sizin alınacağınız bir şeyler yaptığının farkında bile değildi.ben o arkadaşınızın yerinde olsam kesinlikle ve kesinlikle özür dilemezdim, düğüne katılmaktan vazgeçip gitmişsiniz.ben öyle meşgul ve stresli bir dönemimde bir arkadaşım(!) iyi ağırlamadınız gibi bir bahaneyle düğüne gelmese bir daha yüzüne bakmam.misafirperverliğin zamanı yoktur..
ben her halukarda elimden geleni yapıyorum. karşı da yapmalı diye düşünüyorum. üstelik arkadaşım da kabul etti mesela hatasını. misafirperverliğin tercihi mi olur
bunu da ilk defa duyuyorum.. hiç olmazsa aile tembihlenir iyi ağırlayın mutlu gitsinler diye..
zaten konu sahibi de ağırladım ben diyor.. yani sizin gibi düşünmüyor.. normali de bu zaten!
Son düzenleme: