- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
Kızlar yaptığım eşşekliği yorumlarsaniz sevinirm.isyerinde bir arkadaşımla ilişkim var.sonumuz ne olacağını bilmedigimiz icinde kimseye soylemedik.saklıyoruz.neyse bunun bir arkadasi var cocugu gördüm bayildim efendi temiz kültürlü.sevgilime arkadaşını cok begendiğimi benimde ona uygun bir arkadasim oldugunu tanistirmak istedigimi soyledim.aslinda sevgilim kizi ismen ve sosyal medyadan biliyordu.ama tanismiyorlardi.arkadasinin cok secici oldugunu kimseyi begenmedigini falan soyledi.bende tamam yakisiklida bir kenan imirzalioglu degil.benim arkadasim bin basar ona ama uygunlar birbirlerine bi tanistiralim dedim.neyse dedigimizi yaptik tanistirdik.cocuktan cok benim luzumsuz ilgilendi kizla.cayina seker atmalar oturdugu sandelye rahatmi sormalar falan neyse.sonra burnundan getirdim ama hep senin arkadasin diye ilgilendim sana verdigim degerden dolayi dedi durdu.neyse bulusma bitti.benim arkadasim cocuktan etkilendi karsi taraf ne dusunuyor hanzade dedi.cocuk begenmemis ama ben nasil diyim begenmemis diye.hayat anlayisimiz uymuyor düşuncelerimiz uyusmuyor demis dedim.arkadasimda gurur yapti.neyse biz sevgilim le yemeke iken aradi gel dedim kizda geldi.durumu kurtarmak icin cabaladi.yani bende begenmedim gibisinden kendini ovdü yüceltti bu konulardada ustadir.hem ses tonu hem kurdugu cümleler insani cok etkiler.ki benim ki de etkilendi her ne kadar inkar etsede.kiz bunada uyuz oldu reddedilmenin verdigi hayl kirikligi ile.cocuk bununla surekli muhabbet etmeye calisirken ben senden hoslanmiyor kiz biraz ağır ol dedim.neyse epeydir ne sordu arkadasimi ne ilgilendi.tamam dedim sildi kafasindan.taki bugün aradiginda bana onun ismi ile hitap edene kadar.bu ne demek oluyor dedim ya telefonu masada birakiyorum sen ararsan ismin cikipta millet anlamasin diye onun osmi kaydettim dedi.bende ayse degil fatma degil niye o dedim.gunahimi aliyorsun Allah sorsun dedi.zaten biz dun baya konustuk benim guven problemim oldugunu goturemedigimi soylemistim.bir gece dusunup oyle karar vermemi istemisti.bende bugun olamayacagini soyleyecektim.daha dogrusu yazdim uzun uzun sebeblerini verecektim.simdi direk mesaj atip gorusmeyelim diyecegim.kafama takilan bu adam kiz arkadasimdan etkileniyormu hareketleri o yondemi.bana sen kiskaniyorsun farkli gorusuyorsun biliyorsunki asla onunla aramds bisey olmaz dedi ama ben yinede oyle düşünüyorum.bu arada aralarinda evet kesinlikle bisey olamaz imkansiz sebebi bende kalsin.sizce ben yaniliyormuyum