• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatalımıyım

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Kızlar yaptığım eşşekliği yorumlarsaniz sevinirm.isyerinde bir arkadaşımla ilişkim var.sonumuz ne olacağını bilmedigimiz icinde kimseye soylemedik.saklıyoruz.neyse bunun bir arkadasi var cocugu gördüm bayildim efendi temiz kültürlü.sevgilime arkadaşını cok begendiğimi benimde ona uygun bir arkadasim oldugunu tanistirmak istedigimi soyledim.aslinda sevgilim kizi ismen ve sosyal medyadan biliyordu.ama tanismiyorlardi.arkadasinin cok secici oldugunu kimseyi begenmedigini falan soyledi.bende tamam yakisiklida bir kenan imirzalioglu degil.benim arkadasim bin basar ona ama uygunlar birbirlerine bi tanistiralim dedim.neyse dedigimizi yaptik tanistirdik.cocuktan cok benim luzumsuz ilgilendi kizla.cayina seker atmalar oturdugu sandelye rahatmi sormalar falan neyse.sonra burnundan getirdim ama hep senin arkadasin diye ilgilendim sana verdigim degerden dolayi dedi durdu.neyse bulusma bitti.benim arkadasim cocuktan etkilendi karsi taraf ne dusunuyor hanzade dedi.cocuk begenmemis ama ben nasil diyim begenmemis diye.hayat anlayisimiz uymuyor düşuncelerimiz uyusmuyor demis dedim.arkadasimda gurur yapti.neyse biz sevgilim le yemeke iken aradi gel dedim kizda geldi.durumu kurtarmak icin cabaladi.yani bende begenmedim gibisinden kendini ovdü yüceltti bu konulardada ustadir.hem ses tonu hem kurdugu cümleler insani cok etkiler.ki benim ki de etkilendi her ne kadar inkar etsede.kiz bunada uyuz oldu reddedilmenin verdigi hayl kirikligi ile.cocuk bununla surekli muhabbet etmeye calisirken ben senden hoslanmiyor kiz biraz ağır ol dedim.neyse epeydir ne sordu arkadasimi ne ilgilendi.tamam dedim sildi kafasindan.taki bugün aradiginda bana onun ismi ile hitap edene kadar.bu ne demek oluyor dedim ya telefonu masada birakiyorum sen ararsan ismin cikipta millet anlamasin diye onun osmi kaydettim dedi.bende ayse degil fatma degil niye o dedim.gunahimi aliyorsun Allah sorsun dedi.zaten biz dun baya konustuk benim guven problemim oldugunu goturemedigimi soylemistim.bir gece dusunup oyle karar vermemi istemisti.bende bugun olamayacagini soyleyecektim.daha dogrusu yazdim uzun uzun sebeblerini verecektim.simdi direk mesaj atip gorusmeyelim diyecegim.kafama takilan bu adam kiz arkadasimdan etkileniyormu hareketleri o yondemi.bana sen kiskaniyorsun farkli gorusuyorsun biliyorsunki asla onunla aramds bisey olmaz dedi ama ben yinede oyle düşünüyorum.bu arada aralarinda evet kesinlikle bisey olamaz imkansiz sebebi bende kalsin.sizce ben yaniliyormuyum

Anlamakta zorlandım anladımmı diye tekrar soru sorayım size .
Sevgiliniz size Arkadaşınızın ismi ile mi hitap etti.

Anlamakta zorlandım anladımmı diye tekrar soru sorayım size .
Sevgiliniz size Arkadaşınızın ismi ile mi hitap etti.
Karisik yazmissam kusura bakmayin.evet.ismimi kimse anlamasin diye onun ismiyle kaydetmis.beni aradi sabah guya espri yapiyor gulerek o kizin ismiyle hitap etti.ne demek oluyor dedim.seni oyle kaydettim ya ondan saka yapayim dedi

Kim kiminle nerede ne yapmış ben anlamadım. Karmakarışık yazmışsınız.

sevgiliniz kız arkadaşınıza gereksiz bir ilgi içine girmiş hiç hoşlanmam, çayına şeker atmalar kızın ismiyle size seslenmeler.. şok oluyorum bazen böyle şeyler duyunca. kesinlikle güvenimi bitirirdi. benim gözümün gördüğü yerde böyle davranıyorsa gözümün görmediği yerde neler yapıyor bu adam diye düşünürüm şüphe iğrenç bir histir bir kere içimize girdi mi çıkmaz.

Bu nasıl ilişki yahu?
Sevgilin kız arkadaşının çayına şeker attığı an hayırdır demeliydin? Konudaki herkes çok garip cidden.
Dedim ama o ortamda degil.masada tatsizlik rezillik cikaracak kadar seviyesiz degilim.sonradan hesap sordum

Karisik yazmissam kusura bakmayin.evet.ismimi kimse anlamasin diye onun ismiyle kaydetmis.beni aradi sabah guya espri yapiyor gulerek o kizin ismiyle hitap etti.ne demek oluyor dedim.seni oyle kaydettim ya ondan saka yapayim dedi

BU nasıl bir şaka ya ,tabiki benim için iğrenç ötesi.
HAL TAVIRLARIDA arkadaşımı görünce garip demişsiniz.
İŞKİLLENMEDİM DEsEM YALAN olur.

Ayşe,Fatma,Cevriye dururken kızın ismi.
Saçmalıklardan seçmeler.
Güven sarsıntısı acabalar.

Zaten güvenilir bir tip değil. Saçmasapan hareketler.. Bence hiç uzatmayın.

Yanilmiyorsunuz,böyle düşünmekte de haklısınız..
Sebebi Ne olursa olsun,karşı cins ile mesafeyi ayarlayamayan kişiden ne es ne sevgili olur bana göre..

Sana masada rezillik çıkar demedim tatlım.
Bunca oluşan saçmalığa rağmen hala ilişkini bitirmemen asıl rezillik.
:) sanirim kacirmissiniz bitirmek istedigimi soyledim bir gece daha dusun kararini oyle ver dedi.bende uzun uzun sebebleriyle yazdım.ama bana arkadasimin ismiyle hitap ettigi icin mektubu yirtip kisa ve net bitirdigimi yazdim.

:) sanirim kacirmissiniz bitirmek istedigimi soyledim bir gece daha dusun kararini oyle ver dedi.bende uzun uzun sebebleriyle yazdım.ama bana arkadasimin ismiyle hitap ettigi icin mektubu yirtip kisa ve net bitirdigimi yazdim.
Harika. Ne dedi mesaja cevap olarak

üf çok saçma. kendi ilişkinden emin değilken o kişinin arkadaşına niye bayılıyosun? bayıldın hafi ama dediğim gibi kendi ilişkinden emin değilken o bayıldığın kişiye niye kendi arkadaşını ayarlamaya çalışıyosun.
valla saçma sapan işler.

Back
X