Ohoo isin zor. Bu ne alinganlik? iki cift laf edemezsin. Anlattigin kadariyla alinganligi paranoyaklik derecesinde. Anlattiklarinda senin kabahatin olacak hic birsey goremedim. Basit biseye alinip, karakterini tumden elestiren kisiye herkes sert bi tepki gosterebilir. Sesini sonradan yukseltmekte haklisin.
annesi çok tatlı bir kadın.onun da üzerine gidiyor ve aynı alttan alma durumunu bende de bekliyor.hala konuşmadık.telefonu yüzüne kapattım.en nefret ettiği şey bu ama elimde değildi.her tartışmamızda aynı şeyler oluyor.bencilmişim,ağlayarak duygu sömürüsü yapıyormuşum,olaylara onun penceresinden bakamıyormuşum,olgun değilmişim.daha neler neler...geçen hafta da öğretmen arkadaşlarla kırk yılda bir dışarı çıktım.aralarında samimiyetimin olmadığı,saygı duyduğum insanlar da vardı.hocam hocam diye hitap ederiz hatta isim bile kullanmayız bazılarıyla.o sırada aradı...aşkımmm canımmm falan filan...ben söyle canım dinliyorum dedim...kıyamet koptu...sandalyemi geri itip kalkma gereği duydum..aman dur sen rahatını bozma benim için eğlencene bak dedi...ayrı tarafa geçtim ya sen ne eğlencesinden bahsediyorsun,zaman geçmiyor burada iki muhabbet ediyoruz dedim.insanlardan saklıyorsun beni dedi.hayır herkes varlığından haberdar ama onların yanında aşkımm diye konuşamam senle dedim.2 gün bu sebepten kızgındı,sertti ve soğuktu...tam atlattık derken sessizleşti neden böylesin bir sorun mu var dedim.tabi hep ben hatırlatacağım sana bazı şeyleri dedi...ne gibi dedim...gönlümü almıyorsun,birşeye kırılınca haklı da olsam haksız da olsam sırf ben olduğum için gönlümü almanı beklerdim sevgilin olarak dedi.ben gönül alınacak irşey yaptığımı düşünmüyorum,bu söylediklerin çok ağır deyip ağlamaya başladım...ben sanki seni saklayıp etrafıma mavi boncuk mu dağıtıyorum dedim...çok ayıp,günaha giriyorsun dedim...hakkımı alıyorsun...ağlıyorum diye kızdı..vicdan azabı çektirtmeye çalışıyorsun dedi...ben anlayamıyorum...hiçkimseyle bu kadar kötü şeyler yaşamadım hayatımda...o kavgalar sonucunda nasıl ben o hale geliyorum ağlamaktan bağırmaktan sesim kısılıyor..kendmi ifade edemediğimi düşündükçe daha çok çıldırıyorum.başım ağrıyor,dönüyor...bana neler oluyor,ne hale geldim ben....kendimi tanıyamıyorum...ipe sapa gülerdim ben...offf of...
Esimle ben de farkli sehirlerdeydik. Hatta 4 seneye yakin surdu.
Ayni sizinki gibi incir cekirdegini doldurmayacak konulardan ayriliyorduk. Sacma sapan sebepler, yanlis anlasilmalar, soylenen cumleyi ispat etme mucadeleleri. Neler cektik neler???
Evlenince herkes der ya, ilk 1 sene zordur diye. Biz o zorluklari hic yasamadik. O kadar guzel anlasiyoruz ki. Simdi cok nadir olarak yaptigimiz tek tartisma konusu benim onu kiskanmam. O da sakayla karisik bitip gidiyor, uzamiyor zaten.
Diyecegim o ki uzaktaki iliski cok cok zordur. Kavusunca da muhabbet kuslari gibi olursunuz cunku asil sorun, ayri olmanizin getirdigi gerginlik ve ozlem tartisma olarak size geri donuyor. Normal bunlar ama sen biraz fazla konusuyorsun galiba. Bazi seyleri yut istersen. Cocuk sikayet etmis o bir soylerken sen uc soyluyormussun. Azicik sakin olursan hiiiic sorun cikmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?