Merhaba arkadaşlar...Ben bir çıkar yol bulamıyorum.Sizlerle paylaşmak istedim.Bir fikre muhtaç durumdayım.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.Erkek arkadaşım ise memlekette.telefondan ilişkimizi devam ettiriyoruz ya da öyle olduğunu sanıyoruz...bir seneyi aşkın birlikteyiz fakat bazı sorunlarımızı hala çözemedik.sık aralıklarla tartışıyoruz...yüzyüze olmak ya da telefonda konuşmak birşeyi değiştirmiyor.en fazla 3 gün nefes alabiliyorum.telefonda ilişki sürdrmenin de bir dezavantaj olduğunun farkındayım ancak dediğim gibi yüzyüze,aynı il içindeyken de bu sorunlarla uğraştık...sorun şudur ki: sözlerim yanlış anlaşılıyor.somutlaştırmak için örnek vereyim.Dün gece gayet güzel sohbet ediyorduk.kavga modunda kesilikle değildim.hatta alyans beğeniyorduk,birbirimize linkler gönderiyorduk,fıkralar anlatıyorduk.karnı acıktı ve mutfağa gitmeye üşendiğini söyledi.ben de dedim ki çok geç olmadan ye ki yatma saatine denk gelmesin(kendisi kiloludur) dur tamam ya amma tezcanlısın dedi...(cidden öyleyimdir) ben de evet tezcanlıyım ama bazen işime de yaramıyor değil,yeri geldiğinde kendimi frenleyebilirim,merak etme dedim.sonra birden kızmaya başladı.her akşam sorun çıkartıyorsun..bu akşam da bunu yaptın helal olsun...ne oldu dedim ne sorunu? (kullandığım cümle alelade,herkesle konuşma ihtimalimin olduğu bir üsluptu) dedi ki:ne kadar güzel bir akşamımız vardı,mahfettin.bizi mutsuzluğa sürüklemek mi istiyorsun,evlenince de durduk yere tartışma mı yaratacaksın....dedim öyle bir niyetim yoktu yemin ederim ki öylesine söyledim,bu cmlede bir artniyet arama,herkesin arasında geçebilecek sıradan bir dialogtu dedim.ardından yine ağır konuşamya başladı(genellikle karakterime söyler) 2günlük sakinliğimi bozup ben de sesimi yükselttim.dayanamadım.bana dediği şu:kadın dediğin olgun olur,ben bir söylüyorum sen üç söylüyorsun,huzur kaçırmaya bayılıyorsun,ancak ağlamayı bilirsin sen,acımayacağım sana,düzgün konuşmayı öğren,ağzından çıkanları kulaın duysun.ben de hala o cümlemin açıklamasını yapıyorum bu arada:kendimden bahsettim sadece frenleyebiliyorum kendimi dedim ne var bunda şeklinde..bu sefer buna da kızmaya başladı....ben ne yapsam kabahat oluyor....bana biri yol göstersin....hayatım yeterince kötü burada...ben memleketimdeki yarımla mutlu olup avunmak istiyorum...yoruldum...bu kadar detaylı anlatmamaın nedeni kendi sözlerimi de size objektif olarak yazmaktı...nerede yanlış yapıyorum..dışardan bakan biri olarak söyleyin ne olur.....